Jump to content

SpecialFoldersView


e-son

Recommended Posts

SpecialFoldersView är ett väldigt användbart verktyg för att fixa med systemmappar. Inget mer oändligt "browsande" efter svårfunna mappar långt ner i strukturen. Starta SpecialFoldersView och du kommer snabbt åt det mesta, och har även tillgång till diverse nyttiga specialfunktioner i programmet. Programmet är så klart portabelt, som det mesta från NirSoft. Programmet förtjänar en svensk översättning, som i vanlig ordning läggs ut här i forumet först. Om inget oförutsett inträffar finns den snart för nedladdning även på hemsidan!

SweLangSpecialFoldersView110.zip

Edit:

Eftersom programmet kan användas i flera Windowsversioner, ansåg jag det föga lönt att översätta Mappnamnen... det verkliga mappnamnet återfinns istället sist i sökvägen, i dom fall det inte stämmer med första kollumnen!

Link to comment
Share on other sites

De skulle lägga till C:\WINDOWS\Installer, och kunna visa den i programmet, på ett intelligentare sätt än Utforskaren gör.

Förstår vad du menar, men den mappen existerar inte i Vista... om det möjligen kan vara därför den inte finns med som direktlänk!

Link to comment
Share on other sites

Förstår vad du menar, men den mappen existerar inte i Vista... om det möjligen kan vara därför den inte finns med som direktlänk!

Hoppsan! Det hade jag ingen aning om. :o Var hamnar då alla .msi-filer? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Resultatet från VirusTotal är inte så vackert. Jag rapporterade det till Comodo som ett möjligt falsklarm, och med aktuell databas (1163) detekteras inte programmet. VirusTotal ligger efter, då de troligen inte har uppdaterat programmet (3.8 > 3.9), och därför inte kan uppdatera databasen. ;)

Slutsats: SpecialFoldersView är tydligen inte så farligt som det ser ut. :)

Link to comment
Share on other sites

Det är inte ett dugg farligt.... men skulle kunnat vara, om det t.ex hade installerats på datorn utan din vetskap, och kanske körts bakom något rootkit! Ett bra antivirusprogram frågar helt enkelt om det är något du själv har applicerat eller om det är för dig okänt, och ger dig möjlighet att bekämpa eller att undanta från framtida sökningar... UTAN att köra nån jäkla oåterkallelig autorensning á la Norton, eller liknande! ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...