Jump to content

"This copy of Windows is not genuine"


fetis

Recommended Posts

Hej!

Jag laddade ner Windows 7 RC 64bit build 7100 från Microsofts hemsida och aktiverade Windows förra veckan. Det har gått super fint hela vägen fram tills idag. Nu får jag upp meddelande "This copy of Windows is not genuine". Kommer upp varje gång jag startar Windows och det står nere i hörnet.

Inne på "System" på Windows activation står det

Status: Not Available

Product ID: Not Available

Link to comment
Share on other sites

Jag vet inte om detta är det definitiva svaret men om du råkat mixtra med systemfiler som tillhör aktiveringsmojjängen kan det hända såhär. Jag testade göra crack till Windows 7 och fick sånt här meddelande när ja mixtrat med filerna.

Link to comment
Share on other sites

Nja jag har inte direkt mixtrat med något. Jag var bara lite lat när jag skulle starta datorn, men snabbt upptäckte att det var inte riktigt lönt så jag höll inne powerknappen så datorn stängdes av. Sen när jag kom hem igen och skulle starta datorn fick jag upp statup repair eller vad det hette. Efter det stod det att Windows fungerar normalt igen. Men några minuter efter Windows hade startats fick jag upp en liten rutan att jag inte kunde ta emot uppdateringar för jag har en oäkta programvara.

Link to comment
Share on other sites

Kan även hända om systemuret av någon anledning går åt helsike fel just när man startar! Åtgärdas enkelt genom att se till så att klockan är rätt ställd och sedan åter aktivera Windows... möjligen skriva in aktiveringsnyckel en gång till! Göres längst ner i fönstret "System"!

Link to comment
Share on other sites

Min klocka stämmer och inne på "System" på Windows activation står det

Status: Not Available

Product ID: Not Available

Så kan inte ändra eller aktivera. MEN! Jag letade upp min produktnyckel (som jag förut inte hittade), startade om datorn och skrev in nyckeln där. Nu verkar det rulla på som det ska.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...