Jump to content

Efter uppdateringar måste "logga in" vid start


Orchid

Recommended Posts

Hej

Efter att ha hämtat hem uppdateringar igår på Framework nånting - ändrades avstängningsfönstret från enkla ikoner till en ruta man måste välja ur en dropplist och klicka på OK. Samt när man sen startar, ska man logga in - oavsett om man har lösenord eller inte... En jäkla massa extra klickande för att stänga av och starta - som jag INTE VILL HA!!!

Så jag tog bort alla senaste uppdateringar med hjälp av Absolute uninstaller - men icke som icke hjälpte det!!!!

Finns det någon som kan hjälpa mig tillbaka till det som en gång var... Det finns inget som helst behov nämligen hemma hos oss av en massa extra försiktighetsåtgärder... tvärtom, dessa bara irriterar!!!

Hur blir jag av med det här???

Och VAD exakt var det som orsakade detta? (Så jag kan rädda mannens dator från samma öde nämligen).

Vänligen

Henrietta

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...