OlleBull

Medlem
 • Innehållsantal

  1 422
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  44

Om OlleBull

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

16 245 profilvisningar
 1. Alltid den senaste versionen, men jag kan köra äldre Windowsversioner i Vmware Workstation Player, vilket jag gjort sedan Windows XP Har man äldre grejer som scanner eller andra tillbehör, kommer det alltid till användning, när drivrutiner och sånt inte längre går att hitta och ladda ner! https://my.vmware.com/en/web/vmware/free#desktop_end_user_computing/vmware_workstation_player/15_0
 2. Segare uppdatering än vanligt, så man börjar bli lite trött på Microsoft!
 3. Hej! Tänkte slänga en gammal Epson scanner eftersom den inte funkade ens i Windows 7 men jag kan köra den i Windows XP via en virtuell installation av XP i "VM Ware Player", som jag experimenterat med under flera år. Se det som ett tips beroende på hur kunnig du är på datorer!
 4. Har uppdateringen på 4 datorer. Troligen knutet till nått program för flera skärmar, "Microsoft Connect app" vad jag läst, Inga fel på mina burkar och programmet i fråga, har jag inte heller!
 5. Varför jag nämnde OVPN hör egentligen inte hit men kör alltid den på den dator jag använder uTorrent på och precis som du säger så funkar denna version av uTorrent för mig kanon och att man får filerna i de förutbestämda mapparna mm! OVPN är väl förresten en av de bättre VPN-clienterna, kostar visserligen, men det är den värd och vill man vara ännu mer anonym, finns ju TOR och då rekommenderas det att använda en VPN!
 6. Använder uTorrent 3.2 bygge 27708 (32-bit) tillsammans med OVPN och det funkar kanon! https://www.ovpn.com/
 7. 2stroke! Jag har inaktiverat allt utom Windows security, så kan du gott göra också utan problem!
 8. Någon som märkt av nått, när man skriver, att Cursorn bara sticker iväg av sig själv? Tror att det uppstod efter sista uppdateringen!
 9. Hej datanördar! Har en Toshiba Laptop med 17 tums-skärm och på den kör jag Windows 7 Pro, enbart för att kunna köra EchoLink, eftersom jag är licensierad radioamatör. Datorn kommer jag använda så länge det bara går, har inga antivirusprogram på denna och den går bara via strömkabel. Datorn är nu inne på sitt 13:e år, Från början var den köpt med Windows Vista. Lite kuriosa. Annars är det förstås Windows 10 som gäller på mina andra datorer! http://www.echolink.org/
 10. Uppdateringarna har fungerat bra i Windows 10 och på de tre datorer jag använder dagligen. Visst tog det lite tid. Jag gjorde inte som jag brukade, gå via en nerladdad ISO utan lät Windows uppdate fixa allt och det har bara funkat. Fint också att Microsoft fixat ett OK antivirus, så nu är jag nöjd och slipper traggla med NOD32!
 11. Clean install av HP Compaq Elite 8300 AIO, till 1511 gjord utan problem den 19 december. 8200:an behåller sin status via uppdatering och uppgradering. 8300:an blev något snabbare än 8200:an, efter den rena installationen!

 12. Kör nu Windows 10 Pro på alla mina datorer, utom på en laptop, som får fortsätta leva sitt liv med Windows 7 Ultimate!

 13. Har testat en längre tid Windows 10 på VMware Workstation 12 Pro, så snart kommer en uppdatering av mina Windows 7 datorer att göras!

 14. Windows 10 gick fint in på min "TOSHIBA ENCORE ATOM 1.3 2GB/32 SSD", men väntar ett tag med övriga maskiner!

  1. OlleBull

   OlleBull

   Inget lyckat med Windows 10 på plattan, så jag gjorde en fabriksåterställning och har nu ett uppdaterat Windows 8.1 som funkar kanon! Har även uppdaterat BIOS på den utan problem!

 15. Tur att jag inte han köpa en laptop med touchskärm, när nu Windows 10 kommer!

  1. OlleBull

   OlleBull

   Min platta, "TOSHIBA ENCORE ATOM 1.3 2GB/32 SSD" med Windows 8.1, kommer att räcka så länge jag behöver nåt med touch, att ha i knät framför TV-burken eller på andra ställen!