Jump to content

OlleBull

Medlem
 • Posts

  1,429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

17,419 profile views

OlleBull's Achievements

(7/8)

 1. Har läst tråden. "Defender" är helt OK. Beträffande VPN så använder jag det svenska OVPN sedan ett antal år, helt suveränt och billigt, jag rekommenderar det varmt! https://www.ovpn.com/sv
 2. Tack för info X-Men, då vet jag att det inte gäller några av mina datorer!
 3. Någon om vet något om dessa uppdateringar, som tycks skapa problem: "Windows 10 och 11 (KB5029331, KB5029351), blåskärm på många datorer, har bara läst om det som hastigast!
 4. Det gjorde jag via update och har funkat fint på mina datorer. Försöker nu hitta nått vettigt med Win 11 pro, kanske på Dustin!
 5. Alltid så, när jag rensat mina datorer med CCleaner, tydligen inget att bry sig om!
 6. Normalt, så blir ju bilden på Din TV, samma som på datorn du skickar ifrån. Så är det på min TV, som inte är den senaste. En 7-8 år gammal Grundig 32 tum och använder alltid VLC! https://www.videolan.org/index.sv.html
 7. Finns ju i uppdatering på mina datorer såg jag nu, så den vägen kommer jag använda mig av, när andan faller på. Men tack för info!
 8. Alltid den senaste versionen, men jag kan köra äldre Windowsversioner i Vmware Workstation Player, vilket jag gjort sedan Windows XP Har man äldre grejer som scanner eller andra tillbehör, kommer det alltid till användning, när drivrutiner och sånt inte längre går att hitta och ladda ner! https://my.vmware.com/en/web/vmware/free#desktop_end_user_computing/vmware_workstation_player/15_0
 9. Segare uppdatering än vanligt, så man börjar bli lite trött på Microsoft!
 10. Hej! Tänkte slänga en gammal Epson scanner eftersom den inte funkade ens i Windows 7 men jag kan köra den i Windows XP via en virtuell installation av XP i "VM Ware Player", som jag experimenterat med under flera år. Se det som ett tips beroende på hur kunnig du är på datorer!
 11. Har uppdateringen på 4 datorer. Troligen knutet till nått program för flera skärmar, "Microsoft Connect app" vad jag läst, Inga fel på mina burkar och programmet i fråga, har jag inte heller!
 12. Varför jag nämnde OVPN hör egentligen inte hit men kör alltid den på den dator jag använder uTorrent på och precis som du säger så funkar denna version av uTorrent för mig kanon och att man får filerna i de förutbestämda mapparna mm! OVPN är väl förresten en av de bättre VPN-clienterna, kostar visserligen, men det är den värd och vill man vara ännu mer anonym, finns ju TOR och då rekommenderas det att använda en VPN!
 13. Använder uTorrent 3.2 bygge 27708 (32-bit) tillsammans med OVPN och det funkar kanon! https://www.ovpn.com/
 14. 2stroke! Jag har inaktiverat allt utom Windows security, så kan du gott göra också utan problem!
 15. Någon som märkt av nått, när man skriver, att Cursorn bara sticker iväg av sig själv? Tror att det uppstod efter sista uppdateringen!
×
×
 • Create New...