Jump to content

Gratisversion av W7


Silenz

Recommended Posts

Om man bortser från RTM-versionen som det inte finns någon nyckel till, vilken version är den nyaste annars av RC-versionen?

Tänk på att du inte kan ladda ner RC-versionen längre men har du den på en skiva eller motsvarande så utnyttja den och gör uppdateringar (Windows Update) efter installationen.

Men jag förstår inte vad du menar med att det inte finns någon produktnyckel till RTM-versionen. De som har haft möjlighet att ladda ner RTM har ju också fått nyckel.

Sedan fattar jag inte helelr vad du menar med senaste RC-versionen. Det finns BARA en RC-version och BARA en RTM-version.

Link to comment
Share on other sites

Precis som ovanståente "talare" nämner så finns det bara en RC... de andra byggen som läckt på diverse torrentsajter är inte officiella och inte alla gånger stabila.

RC finns inte längre att ladda hem, men känner du någon som kan ge dig en kopia så är det tämligen lätt att få tag på en lagligt nyckel. De har t.o.m funnits publicerade på detta forum.

Så mitt råd till dig: leta på mindre seriösa sidor efter Windows 7 RC Bygge 7100. Med lite letande här inne kan du kanske hitta nycklarna... om inte kanske någon delar med sig av sin... vi som använder en laglig RTM har säkert en RC-nyckel att ge dig.

Mange

Edited by Manneman
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...