Jump to content

Datormus ? användarkonto ?


margrehte

Recommended Posts

Bagateller men ack så irriterande.1. klickar en gång för att lägga ett kort och det blir 2 kort, när jag i ett annat spel skall lägga en sak i ruta så lägger jag 2 ?.

2.Skapat 2 konton och använde mej av "netplwis" nånting för att slippa inloggning vid start av datorn,nu loggas admin automatiskt först,så jag får börja med att logga ut o logga in som användare,i netplwi? så kan jag inte använda avancerat då ruta kommer upp att detta är ej för vista home bacis ?

Link to comment
Share on other sites

fråga 1. -

fråga2. vet inte vad det är för guide du kört, men om du väljer start -> kör och skriver "control userpasswords2" (utan "") så kan du välja där vilket konto som du

automatiska ska loggas in med när du startar datorn, (om det var det som efterfrågades, annars får du gärna förtydliga frågan)

Edited by si3rra
Link to comment
Share on other sites

Control userpassword2 är för xp,vista är netplwiz, jag har bockat i rutan igen så inloggningsskärm vid start, tips emottages tacksamt om hur jag får användaren att loggas in automatiskts, kan inte labba med att byta kontotyp för det ställer till det i datorn.

Datormus är nu bekymmer på båda datorer dvs har 4 datormusar installerade på 2 datorer,då jag avinstallerar i enhetshanteraren så bra och då plockar jag bort en men vid omstart så gult utropstecken i enhetshanteraren ?

Link to comment
Share on other sites

men om du i "userpassword2" eller "netplwiz" väljer det konto som det automatist ska loggas in på, (antar att det då inte är Administratör och sen klickar ur "Användarnamn och lösenord måste anges..:" och sedan verkställer så kommer den ju fråga efter lösenord för det valda kontot och då kommer du väl inte automatiskt loggas in som administratör?

Link to comment
Share on other sites

Provat det med,blir knäppare och knäppare sen jag skapat 1 admin och en användare,får växla användare så fort jag vill göra nåt typ gå in på enhetshanteraren "trots att användaren har rättigheter",testade återigen med att koppla in den gamla datormusen som fungerat tidigare då drivrutiner automatiskt installerats,efter 2 försök så kommer problem/lösningar upp med drivrutin visserligen för canyon webcam,ähvaf*n tänkte jag,huvudsakligen jag kan använda musen och klickade på installera varvid varning kom upp som jag ignorerade då jag litar på program/lösningar,sen när drivisen börjat installerats kom stora röda varningskylten upp varvid jag stoppade installationen,nu kör jag comodo "kritiska områden".

Användarkonto på den vistadatorn suger verkligen, om jag nu väljer ta bort användare så kommer vid omstart kontot vara kvar som okänt konto i datorn vilket jag inte vill,har tyvärr bara valet att ta bort användare nu så KRIS och hjälp mej snälla ?

Link to comment
Share on other sites

Löst. Jag kunde inte ta bort drivrutinen ens med ccleaner,i felsäkert läge gick det och tog då systemåterställning till innan jag skapade 2 konton,detta åtgärdade dock inte mitt problem varvid jag nu satt i recoveryskivan och stängt av datorn (tar det imorgon).Försöker dock aldrig mer med användarkonton.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...