Jump to content

WLM, Felkod: 8100030d


Recommended Posts

Hej,

Vid sextiden idag så loggade jag ut från WLM av någon anledning, men när jag sen skulle logga in så fick jag meddelandet:

"Det gick inte att logga in på Windows Live Messenger eftersom tjänsten är otillgänglig för tillfället. Försök igen senare", "Felkod: 8100030d".

Jag har kollat rundor efter svar på internet nu i snart fyra timmar, testat en massa olika troubleshoot-verktyg, startat om datorn, reset:at routern, ominstallerat WLM, sökt datorn efter virus etc etc. När jag testade att logga in med ett annat konto så fungerade det däremot. Samma utkomst på min laptop. Jag kan dock komma åt min (hot)mail. Vet inte annars vad som kan vara fel... ska jag försöka vänta ut det? Jag är i STORT behov utav WLM både privat och professionellt så om ni kunde ge mig ett svar så snabbt som möjligt så vore jag väldigt tacksam!

Link to comment
Share on other sites

Att ta bort Windows Live Contacts har jag testat med innan, den kommer bara tillbaka så fort man startar WLM igen :/ Och det enda som finns i "C:\Users\ Your Windows logon name \Contacts\" är något som heter "Felix.contact" och den har jag ingen aning vad den gör. Och jag har testat både pidgin och en massa andra internetbaserade klienter utan framgång.

Link to comment
Share on other sites

Kan testa det också bara för att jag är så otroligt desperat, men problemet verkar ju snarare ligga på mitt konto?

EDIT: aMSN funkade inte heller.

EDIT2: Jaha, nu funkar det visst...

Edited by VonMike
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...