Jump to content

Ctrl+alt fungerar inte/kan inte skriva @£$€{[]}


thepirate

Recommended Posts

I ett specifikt program (monodevelop) så har helt plötsligt Ctrl-alt+0-9 slutat att fungera. d.v.s. @£$€{[]}\ symbolerna. (symbolerna !"#¤%&/()=?`och 0-9 fungerar)

Jag har dubbelkollat språkfältet så att det står på svenska och även återställt alla inställningar för texteditorn(tagit bort alla settingsfiler) men problemet kvarstår.

Däremot fungerar fortfarande "alt gr" knappen för att skriva ut symbolerna(men vem använder någonsin den knappen?)

Jag har sökt och sökt men hittar inget relevant (förutom ett forum där några mac användare har ett likande problem men det hjälpte inte då jag sitter på en vista laptop)

Kollade även in på en chatt där många av användarna använder monodevelop men det bästa förslaget de gav var att återställa alla inställningar för programmet.

Då det aldrig inträffat för dem så misstänkte de att det kanske har något med min dator att göra.

Så lika bra att kolla med er experter här :)

Någon som har en susning om vad som kan ha hänt?

Edit:Förtydligande: Det är alltså bara i programmet jag har detta problem.

Edited by thepirate
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...