Jump to content

Recommended Posts

Något som vet hur man hittar en mapp i Outlook? Problemet är att Programmet skall hålla all information man verkligen behöver hemlig. En mapp bara försvann, men det verkar finnas någonstand i inkorgen (som har flera hundra undermappar). Jag har inget problem att med hjälp av sökfunktionen hitta epostmeddelanden i mappen, men när jag öppnar ett meddelande finns där absurt nog ingen information om i vilken mapp meddelandet ligger. Någon som vet hur man gör?

Link to comment
Share on other sites

Tack för tipsen! Fungerade dock inte. Outlook verkar numera mer hemligt än 2003 års version. I vart fall står det "Inkorgen" på alla som mapp, fastän de borde ligga i mappen som försvann. Jag löste problemet genom att skapa en ny mapp med samma namn, söka efter alla e-postmeddelanden med vissa nyckelord (tur att det fanns sådana!) och sedan flytta dessa till den nya mappen.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Har samma problem med en annan mapp. Hittar inte mappen i trädstrukturen. Den verkar helt enkelt inte finnas. Inte ens när jag markerar meddelanden i mappen som olästa kan jag hitta den. Trots det påstår meddelanden i den mappen att de ligger i en mapp med detta namn! Börjar nästan ångra att jag för ett eller ett par år sedan flyttade över allt från Outlook Express till Outlook!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...