Jump to content

ESUSPatchPack


Hampus

Recommended Posts

Hej! Fick idag varning från mitt säkerhetsprogram  F-Secure om ett "okänt" (ESUSPatchPack)  program med frågan om jag litade på programmet, eftersom jag inte alls kände igen programmet så valde jag att svara NEJ. Programmet ligger under Windows / Temp,  så min fråga är vad detta program har för uppgift och om jag bör tillåta programmet.

 

Hampus

Link to comment
Share on other sites

Ok men senast ändrat  är daterad med dagens datum, så möjligen att det hamnade i tempmappen i och med att jag nekade "tillträde" via F-Secure. Och jag har googlat en del och läst bl.a det som du länkar till, men jag förstår ändå inte vad programmets uppgift är eller har varit.

Kan jag bara ta bort det?

 

 

ESUS.JPG

Link to comment
Share on other sites

Det verkar rätt okänt om man googlar på namnen. Men om du vill veta mer kan du starta Anteckningar och inifrån det programmet öppna MSI_ESUSPatchInstaller. Det kan ju tänkas att något framgår i den textfilen.

Har du något program installerat som börjar med ESU?

Link to comment
Share on other sites

MSI-PatchInstaller är över 800 rader, jag ska harva igenom den under kvällen. När jag sökte på ESU så fick jag fram detta, och kanske en vägledning är ESUMSIPatch som jag missat tidigare. Jag bifogar bild på sökresultatet, samt en sida från PatchInstaller.

ESU.JPG

PatchInstaller.JPG

Link to comment
Share on other sites

Med det nya filnamnet hittar jag något om att det troligen är en fil från Emotum Pty Ltd som är ett företag som verkar göra program för internetanslutningar, t ex mobila bredband. Har du mobilt bredband eller något annat program som kan ha med internetanslutningar att göra?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...