Jump to content

problem med ljudet, tjänsten "Windows Audio"


Adnerzzon

Recommended Posts

I går när jag startade datorn så strejkade ljudet.

Det gör det i dag också.

Tjänsten "Windows Audio" startar inte. Därav så har jag heller inget ljud.    >:( :( :'(

Går inte aktivera heller. Har även provat avinstallreat och installerat igen osv.

När jag går till "services.msc" via KÖR och letar upp "Windows Audio" så är tjänsten stoppad.

Vid försök att starta den tjänsten så för jag följande meddelande:

TJÄNSTER

Det gick inte att starta tjänsten Windows Audio på Lokal dator.

Fel 1079: Kontot som angivits för den här tjänsten skiljer sig från kontot som angivits

förandra tjänster som körs i samma process.

Link to comment
Share on other sites

Har du installerat något på sistone? Om du kollar på fliken Inloggningsfliken för tjänsten Windows Audio, vad står det för konto där?

Jag har inte installerat något på ett bra tag.

Förutom då ominstallation etc..

Jag ser att tjänsten "AudioEndpointBuilder" som behandlar "Windows Audio" körs..

Vid "Inloggning" så står det på "Lokalt systemkonto".

/Anderzzon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...