Adnerzzon

Medlem
 • Posts

  802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kontaktmetoder

 • MSN
  tetrapond@hotmail.com
 • Hemsida
  http://d-andersson.blogspot.com/
 • ICQ
  0

Adnerzzon's Achievements

(6/8)

 1. Har inga liknande problem, har kört med avast 5 sedan en tid.
 2. Adnerzzon

  DC Plus Plus

  Det är de privata hubbar som gäller, annars finns all möjlig skit som du kan få in...
 3. Provade dock att installera det via "KÖR" i Internet Explorer. Märkligt men nu funkar det igen.
 4. När man startar Google Chrome så står den bara och snurrar med en blank sida. Inget händer. Har avinstallerat äldre och installerat den nyare, men inget resultat????
 5. I dagens datorer finns det från början en sk. återställningspartion, om du nu inte lyckats trolla bort den också. Kolla annars manualen hur du kommer åt och hur du gör en återställning av ditt OS. Oftast är det något enkelt tangentbordskommando vid uppstart. CTRL+F10 enligt info från deras hemsida. PS! Du kan installera Ubuntu och behålla Windows, andvänd något som heter WUBI tillsammans med Ubuntu, se bara till att Ubuntu och Wubi är samma version. Sedan installerar du Ubuntu innifrån Windows som ett program etc. Du kan sedan enkelt ta bort det via "Lägg till/Ta bort program" i kontrollpanelen. Annars är det en hel del krångel som du säger... Vad du kan försöka är att ringa till tillverkaren och be om en uppsättning av skivor.
 6. Får inte mitt USB-tv kort att fungera i Windows7. Provat Vistadrivrutiner utan resultat. Någon som sitter med en länk till fungerande Win7 drivisar?
 7. Märker inte av något problem...
 8. alt. i stället för mailprogram så gå via leverantörens sajt. har du t.ex bredband via telia så är det webmail.telia.com eftersom du då inte tar ner något till din dator så är detta den säkraste vägen... jag kollar alltid via webmail först, raderar ev. skräpmails. Sedan tar jag hem det jag vill ha.
 9. Adnerzzon

  MiPony

  Program som sparar länkarna stänger man ner MiPony så försvinnet länkarna man lagt in. Jag vill gärna ha funktionen där man t.ex kan fortsätta dagen efter etc. Tips någon?
 10. Den har redan kommit, version 3.6.6 nu.
 11. Det är upp till 12 tusen per år utan beskattning eller redovisning.
 12. Det blev en Fuji Finepix s1800. Nyttjade mina värdecheckar så det blev bara 1.250kr. :-)
 13. Någon mer som har problem med att räven stänger ner av sig självt? Min räv stänger ner sig självt rätt så ofta så den nästintill är obrukbar efter updaten.
 14. Ja just det, glömde även nämna att det funkar med CTRL+klick på länk etc. Bättre köra med högerklick eller Ctrl-kommandot än att installera onödiga addons...