Gå till innehåll

Johanna23

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Allt postat av Johanna23

  1. Du borde nog oroa för dig själv eftersom du verkar va orolig hittade länken och postade det här, jag spelar gratis ibland, när jag är ledig från jobbet, men inte spelat på flera år med pengar och tänker inte heller göra det, så om det är nån som känner sig träffad så är det väl du, och verkligen en dum post av dig att ens starta denna topic.
  2. Orka asså, bara för det hänt en enda person så behöver inte det betyda att det kan hända andra också, fast andra spelat spel med pengar och fortsätter att göra det, detta var det dummaste inlägget någonsin.
  3. Men lilla vännen jag vet allt det här, men min fråga var varför går det inte at ha ljud med någon annan via MSN 8.5 på xp om man högerklickat på MSN och klickat på Kompatibilitet med Win2000 ? hur ska man åtgärda detta problem?
  4. windows 8.5 kan inte starta microfon med andra eftersom jag har ändrat till Kompatilbitet med Windows2000 hjälp snälla? hur ska jag göra? tack.
  5. synd att man ej kan connecta till en annan dator med teamviewer ifall internet-connection är felaktig eller om man fått virus som har blockerat TCP lr nåt, för jag brukar hjälpa syrran ibland men när hennes internet-connection ej funkar då är TeamViewer värdelös.
  6. det är juh detta jag absolut hatar med, jag vill att det ska låta så tyst så möjligt och med XP och Vista så var det tyst o bra men med nya Win7 så låter det nästan hela tiden det är jobbigt att lyssna o datorn blir mycket mer varmare, vad ska man göra åt detta ? har en toshiba laptop.
  7. Jag har avinstallerat google toolbar men ibland går det inte, synd att det inte är någon som vet vad problemet kan vara.
  8. Jag har provat med allt men snälla jag vill ha KORREKT fix , och inte bara gissningar för jag har avinstallerat o installerat om flera gånger o försökt allt, men om du verkligen vet hur man fixar detta snälla säg då? för detta är jobbigt , många sidor som jag vill besöka så krävs att activex måste installeras och då fastnar hela IE8. tack.
  9. Ok, men det är en engelsk version , jag vill helst ha en svensk IE8 tack.
  10. Jo men jag tror att det funkar när jag avinstallerar GOOGLE TOOLBAR då går det köra scan from symantec eller f-secure tillexempel. MrO det står faktiskt SP2 och jag har SP3 men visst jag kan testa det med , bara det funkar så, ska testa det nu.
  11. funkar ej , funkade en gång när jag avinstallerade google toolbar men nu är det samma s**t igen ingen som vet exakta problemet och kan detta snälla? tack.
  12. Problemet är att jag verkligen gillar google toolbar och använder det ganska ofta och har så många Favorit-länkar Bokmärken så jag vill helst inte avinstallera det , men jag tror att det är google toolbar som ej låter mig scana för jag testade att avinstallera det och det funkar, hur gör man nu då ? tack.
  13. Hittar inte Enable third-party browser det heter väl Aktivera tillägg för tredje parts webbläsare på svenska? men hittar inte denna fönster/inställning-
  14. Jag har installerat IE8 från Microsoft hemsida , jag har kört cleaner, jag har den senaste versionen av FlashPlayer ActiveX och Plugin och Adobe Shockwave Player. Vet inte vad jag ska göra , vad kan det vara för fel ? åh tack.
  15. tackar, Och samma sak hände igen, avinstallerade hela IE8 och installerade om på nytt men på Engelska och den fastnar när jag ska köra någon virus scan eller annat website där man måste köra/installera tillägg.
  16. Det här var det värsta råd jag någonsin kunde få =) påstår du att XP PRO inte klarar av IE 8 ? och speciellt jag som har mycket minne som du påstår att jag inte har ? har DUCAL CORE 2 , och 2.0Ghz och 3gb RAM minne, påstår du att detta inte räcker till IE8 , nä spara dina kommentarer när du verkligen vet hur du ska hjälpa en person som har XP eller IE8 problem. någon som vet och kan försöka hjälpa mig med detta elände snälla? tack.
  17. Jag har gjort detta för ett tag sedan avinstallerade IE8 och då hajde jag ver 7 sedan så hämtade jag åter igen IE8 men det var samma sak, funkade inte. Jag har XP PRO - SP3 Någon som vet eller kan hjälpa mig genom detta snälla ?
  18. Hejsan, jag har haft det här problemet länge med InternetExplorer 8 när jag går in på norton hemsida eller f-secure och ska köra scan så kommer det upp en ruta att den websidan vill installera ett tillägg för att kunna köra online scan men exakt när rutan kommer fram så fastnar/freeze hela Internet och jag kan inget göra / trycka på kör/installera utan måste starta om IE8. Detta händer även när jag vill köra Vista Upgrade Visor eller Windows 7 visor för att kolla min pc om den klarar av att köra win7, har även tagit en bild och visar här så ni förstår vad jag menar exakt. Och ja jag har försökt med att ändra inställningar på > Verktyg > Internetalternativ > Säkerhet > Internet>Anpassad Nivå. Hoppas någon kan hjälpa mig med detta. Tack.
  19. Johanna23

    Windows 7 RTM

    ja ja men jag menar lagligt windows 7. och inte olaglig. synd att det inte verkar att tanka hem EN TEST-VERSION av Windows 7 på nätet. kan ändå inte använda och vill absolut inte använda en olaglig windows 7 man får massor med virus och det har jag redan tillräckligt av.
  20. Johanna23

    Windows 7 RTM

    har försökt därifrån men det går inte därifrån heller att hämta hem. finns det ingenstans på nätet där man kan tanka hem windows 7? ingen kanske som köpt windows 7 och lagt ut hela cd.n alla filer som finns på cd.n ute på nätet nånstans ?
  21. Johanna23

    Windows 7 RTM

    så du menar det inte går att hämta hem Windows 7? det måste väl finnas någonstans? jag vill så gärna testa,
  22. Johanna23

    Windows 7 RTM

    vart kan man ladda ner Windows 7 RC eller Windows 7 Trial för att testa ? har letat runt lite men hittar inte ? tack.
  23. Asså detta var då inte min utan min bästa vän som bor ovanför mig, rättare sagt granne då men jag försöker o ansluta men det står fortfarande samma sak, jag blir knäpp på vad det kan bero på och hur man åtgärdar det,
  24. ;Men problemet är och det kanske konstigaste är att just den finns inte där på Listan, fast den kommer fram när jag klickar på Sök på Trådlösa Nätverk, men just på¨den listan som du skrev så finns den inte där > någon som kan/vet hur jag kan ansluta till det fast det står sådär? tack.
×
×
  • Skapa nytt...