billy

Medlem
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • MSN
  billy@yllib.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Sverige

billy's Achievements

(3/8)

 1. Det finns en activation crack ute... :
 2. billy

  Klockrent!

  Det vet jag. Men jag gjorde en genväg till skrivbordet, öppnade skrivbordet som en mapp, och där fanns papperskorgen, den här datorn, nätverksplatser osv... dvs, standard ikonerna fanns kvar, spelade ingen roll hur många gånger jag tog bort dem när jag testade igår, fanns fortfarande kvar. Brukar inte ha några ikoner på skrivbordet nämligen, utan "döljer" dem på skrivbordet utan "utforskar" skrivbordet som en mapp istället. kanske går att fixa, men den lilla stund som jag försökte på räckte inte till för att få bort dem därifrån i alla fall.
 3. Mycket enklare att använda Blue Badge, bara starta och klicka på en knapp.
 4. billy

  Klockrent!

  Slängde in Windows 7 på min stationära dator, tillsammans med xp som dualboot självklart. Och visst fungerar det, snyggt var det också (efter upplåsningen), var enkelt att aktivera det så att det inte behöver köras kommandon efter 30 dagar och ominstalleras efter 120 dagar. Men som vanligt när det kommer nya operativsystem så fungerar inte vissa program längre, installerade realvnc lite snabbt igår och det ville inte starta. Gillar även MS egna verktyg, tweakui, som tar bort papperskorgen från skrivbordet, och tar bort "genvägs-pilen", men eftersom det är gjort för xp så funkade det inte till 7'an. Även "resize-pictures" programmet från MS använder jag ibland, så slipper man öppna upp PS.. Explorer.exe kraschade några gånger, men det är nog bara för att jag är för snabb.. Så överlag, än så länge, är det snabbare och bättre än vista enligt mig. Men jag hoppas verkligen att MS försöker hålla det lika snabbt som det är nu även när det lanseras. För vad jag minns av Longhorn så var det också ganska snabbt, men när vista släpptes så var det mycket slöare, jag kanske minns fel, var så länge sedan. Änyway Det jag har sett och testat är helt okej, sen får man väl vänta tills alla program och drivrutiner fungerar klockrent. Ett måste är i alla fall att låsa upp den nya taskbaren och ta bort "vatten-stämpeln" från skrivbordet, genom att ändra i user32.dll.
 5. Du ska ju använda den "rosa"-färgen som gör det genomskinligt, nu var det några år sedan jag höll på med detta, men jag har för mig att det kan ha varit så som Landsfiskalen skriver här.. 255,0,255, men jag ska inte säga säkert.
 6. Jag antar att du skrev fel... Inte ens XP klarade sig bra med mindre än 512 MB minne !?! Finns minnestypen över huvud taget kvar så införskaffa mer ! Heh, mitt gamla ex körde xp med 128 mb ramminne, vet inte hur dom lyckades installera det över huvudtaget. Riktigt segt var det i alla fall.
 7. Klart man väljer intel själv köpte jag en e8200 @2,66 ghz förra veckan och valde att överklocka den lite så nu är den på 3.85 ghz och allting fungerar perfekt. Riktigt kall processor också Prestandan hos en intel skulle jag inte byta bort mot amd's alternativ.. även om jag inte alltid använder min processor fullt ut.
 8. Får dagligen in datorer som inte får någon bild. Antingen så använder kunderna fel utgång på grafikkortet.. dvs, inget fel konstaterat. Eller så är det fel på antingen grafikkort eller moderkort. Funkar grafikkortet i en annan dator så är det fel på moderkortet. Har du kopplat in alla kablar rätt? det finns en 4-pins-kontakt som ska kopplas in i moderkortet, har du kopplat in den? annars får du antagligen ingen bild på skärmen. Och som sagt, hör du "start-pipet" när du startar datorn?
 9. Om du vill så går det självklart att få ta beta versioner av sp3 än så länge.. rtm får du nog vänta på ett tag till.
 10. Glapp i kontakterna till moderkortet?Du kan inte testa att ansluta i lite olika usb-portar?
 11. Om det skulle vara batteriet, så är det väl inget problem? Sitter oftast ganska lätt tillgängligt och är inte alls svårt att byta. Nu vet jag dock inte om det är batteriet eller inte.
 12. : :- Heh, aj då.. lite för snabbt läst av mig.
 13. Fujitsu siemens säger du.. vilken modell? Jag har drivrutiner till laptops/stationära på jobbet.. är det en stationär eller bärbar? (antar att det är en bärbar? ) Tror att det för det mesta sitter intel-wlan i dem, så egentligen borde du kunna installera typ Everest eller liknande, och ta reda på vad du har för nätverkskort.. är det wlan eller vanligt nätverkskort vi pratar om? Om du kan ta reda på vad du har för nätverkskort så är det nog inga större problem att hitta drivrutiner till det. http://lavalys.com/products/overview.php?p...=UE〈=en
 14. Kan tipsa om Unlocker.. http://ccollomb.free.fr/unlocker/