Gå till innehåll

Anders Åström

Medlem
  • Innehållsantal

    51
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Community-svar

  1. Anders Åström's post in CPU-fläkten susar was marked as the answer   
    Ja, jag loggade in på mitt Microsoft Teams och där fanns det ett val att inte starta programmet automatiskt när datorn startar. Så det blev löst. Knepigt dock att det inte var den här fläktsusningen innan Windowsuppdateringen igår. Men tack.
  2. Anders Åström's post in Hotmailkonto blockerat was marked as the answer   
    Efter en sömnlös natt för mig erinrade sig sonen att han hade ett e-postkonto hos operatören Ownit och den adressen var också angiven på Outlooks återställningssida. Vi loggade med sonens iPhone med BankID in på Ownits internetsida och skapade ett nytt lösenord för e-postkontot. Därefter tillbaka till Outlook och där ange e-postadressen hos Ownit. På så sätt öppnades inloggningen på Outlook med användning av det befintliga lösenordet. Inget nytt behövde skapas. Puh, puh i minst kubik.
  3. Anders Åström's post in Extern hårdisk-konvertera från exFAT till NTFS was marked as the answer   
    Jag har skickat disken med enkel biljett till de sälla jaktmarkerna.
  4. Anders Åström's post in iPad-ta bort lösenkod was marked as the answer   
    Hoppsan! Här fanns alternativet ””stäng av lösenkod”, vilket jag valde och ändrade till  ”slå på lösenkod”.

  5. Anders Åström's post in iPhonebilder-datum was marked as the answer   
    Nu har jag provat att kopiera bilder från Iphonen till USB-minnet "iXpand Flash Drive Go" (appen SanDisk iXpand Drive i telefonen används) och då kan jag identifiera fotograferingsdatumet för de bilder/filmer som har landat i datorn. Högerklick på filen-Information-Fotodatum (bilder), Media skapades (filmer).
    Men nu provade jag det här igen. Iphonen USB-anslöts till datorn och den dök upp som en enhet i "Den här datorn". Högerklick där och "Internal Storage" visades och där finns snyggt och prydligt mappar med bilderna/filmerna och i dessa kan fotograferingsdatum identifieras.
    Löst får jag väl säga. Tack för all input.
  6. Anders Åström's post in Aktivitetsfältet-Windowssymbolen och sökfältet är låsta was marked as the answer   
    På något obegripligt sätt lyckades jag komma in i Kontrollpanelen och kunde göra en systemåterställning till en en vecka gammal återställningspunkt och nu funkar det.
  7. Anders Åström's post in Konfiguering av router Netgear Nighthawk AC1900 Modell R700 was marked as the answer   
    Ja, oj oj. Allt berodde på att jag inte lät återställningsknappen på routern vara intryckt tillräckligt länge! Tack för ert tålamod.
×
×
  • Skapa nytt...