rti

Medlem
  • Innehållsantal

    73
  • Gick med

  • Besökte senast

Om rti

  • Rank

  • Födelsedag 1968-04-08

Kontaktmetoder

  • AIM
    rti
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    rti

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Borås

Senaste besökare till profilen

3 832 profilvisningar
  1. Denna uppdatering går inte ens att ladda ner fel kod : 0x800706be..
  2. Hej! jag förde över mina bilder från kameran i dag till lightroom 4 och sen när jag ska öppna mappen så får jag utfoskaren har slutat att fungera och det är bara i den mappen jag har en fel meddelande som jag inte kan tyda, är det någon som vet vad jag ska göra eller har förslag på mitt problem!! här kommer felet : Problemsignatur Händelsenamn: APPCRASH Programnamn: Explorer.EXE Programversion: 6.0.6002.18005 Programtidsstämpel: 49e01da5 Namn på felmodul: ntdll.dll Modulens version: 6.0.6002.18541 Tidsstämpel för felmodul: 4ec3e3d5 Undantagskod: c0000005 Undantagsförskjutning: 000
  3. Regn regn regn :-(

  4. nej jag får samma fel, jag tror att det kommer ut nån patch hoppas jag...... den är avinstallerad från min dator iaf jag väntar med att installera den igen...
  5. Hej!!! Manneman jag fick den via Windows Update glömmde bara skriv om den i första inlägget ....
  6. Är det någon här i forumen som känner att Windows Live Essentials 2011 är buggig, jag själv fick svart skärm efter uppdateringen när jag gjorde en om start av datorn.. Vad som hände var att jag gick in på windows live sen sluta datorn att fungera då öppnade jag aktivivtetshanteraren och stängde jag av den i processer och då fick jag fram skrivborden på datorn, vad jag har gjort är att jag har avinstallera Windows Live Essentials 2011 och blev av med svart skärm på datorn, har för mig att det finns liknande händelser som folk har råkat ut för har googlat lite på detta och verkar som fler ha
  7. Tyvärr kommer Xmarks att stänga vår gratistjänst webbläsare synkronisering den 10 januari 2011. Denna sida innehåller information om hur övergången till rekommenderade alternativa tjänster... http://www.xmarks.com/firefox/upgrade/3.9.2 Hej! jag har använt denna tjänst i 1,5år och trivs bra med den men tyvärr så måste jag leta på nätet efter liknande program som synkroniserar bokmärken och lösenord mellan olika webbläsare, är det någon här i forumen som kan tipsa om en liknande program.. någon som vet eller använder sig av liknande program hör gärna av er..... m.v.h. rti
  8. Hej!!!! Jag tänkte upplysa för er som har Norton 360, det har kommit en ny version av Norton 360 v4 men än så länge finns denna på engelska svenska lär dröja ett tag och om vissa av er som hade problem med kompatibilitet i Firefox 3.6 och Norton toolbar så är det fixat IPS-1.0 och Norton toolbar- 3.7.2 skall det vara. Har en länk som du kan kolla om din Norton Produkt är uppdaterat.. http://updatecenter.norton.com/download_detect.ftl M.V.H. rti
  9. Hej Manneman du har även FireTune som du kan ändra inställningar i..... m.v.h. rti Länk till denna : http://www.softpedia.com/get/Tweak/Browser-Tweak/FireTune.shtml
  10. Hej!! jag använder mig av Xmarks tillägg där du kan spara i ie8 och ff så har du samma bokmärken i båda skickar länk till dig om du är intresserad av dessa.... m.v.h. rti https://www.xmarks.com/ http://download.xmarks.com/download/all :) :)
  11. Önskar Gott Nytt År till alla...

  12. Hej!! igen verkar som det har med SP2 att göra, har läst någonstans i forumen här att även vissa har samma problem som jag, jag har även varit i kontakt med HP fick samma svar som formatera om datorn så löser det sig, det går jag inte med på, det här är kanske Microsofts problem vem vet........... :angry: :angry:
  13. Hej! Det börjar med att jag har formatera om min dator men innan dess så skall jag förklara lite på vad som hade hänt, När jag har datorn på viloläge så kommer både tangentborden och mus igång ganska snabbt och även när den var helt avstängd men så efter jag har formaterat om datorn så börjar problemet att när jag startar datorn så tar det ca:3 minuter för tangentbord och mus att komma igång och det är när usb porten känner av dem då låter det när den är igång, kan det har att gör med ström försörjningen till usb att göra eller har det med SP 2 att göra, är det någon som har samma problem ell
  14. njaa!!!!! det kändes bra på något sätt, jag blev snopen när jag uppdaterade firefoxen så fans inte norton verktyg fält i 3.5an :lol: