Spirit2

Medlem
 • Innehållsantal

  37
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Spirit2

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Luleå
 1. Spirit2

  Andarnas Hus

  Den är riktigt bra. Har den på DVD och VHS.
 2. Bra. Då har vi spridit lite ljus, och andra har fått information!
 3. Det var inte översatt när det kom med mailen. Det var när jag kopierade in det på den här sidan, så råkade jag komma åt en translatorknapp. Ides bara inte kopiera om texten. Men här är originalet: US-CERT is forwarding the following Phishing email that we received to the APWG for further investigation and processing. Please check attached report for the details and email source US-CERT has opened a ticket and assigned incident number PH0000009500534. As your investigation progresses updates may be sent at your discretion to soc@us-cert.gov and should reference PH0000003673668. Thank you,
 4. Hej! Jag undrar om det är någon som fått ett mail från: http://www.us-cert.gov ? Det medföljer en zippad fil som man ska läsa. MSE varnar direkt och säger att det är sv PWS:Win32/Zbot.gen!Y. Med andra ord en lösenordstjuv. Texten I mailet är denna: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- U.S.-CERT är vidarebefordra följande Phishing email som vi fick till APWG för vidare utredning och behandling. Vänligen kontrollera bifogade rapporten för detaljer och e-källa U.S.-CERT har öppnat en biljett och
 5. Tack för tipset! Mycket bra grundläggande bildhanteringsprogram!
 6. Det här får jag med Bredbandsbolaget till Helsingfors:
 7. Detta hände också mig. Avinstallerade IE8. Körde med FireFox. Har nu av andra skäl ominstallerat WinXP, och kör återigen med IE8. Ska bli intressant att se om IE8 börjar bete sig likadant. Är det verkligen ingen som vet vad detta beror på? Har försökt googla om problemet men inte hittat något vettigt svar.
 8. Serier verkar inte fungera.
 9. Har precis installerat Voddler och testat lite. Märks att det är en beta. Men hey, jag får se film gratis och lagligt!
 10. Spirit2

  Preorder w7

  I Windows 7 använder man "Windows Update" för att ladda ner IE8, som man kommer åt via startknappen + alla program. Alltså behövs ingen Internetbrowser.