Gå till innehåll

Spirit2

Medlem
  • Innehållsantal

    37
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Luleå

Spirit2's Achievements

(2/8)

  1. Uppdatera din status

  2. Uppdatera din status

  3. Spirit2

    Andarnas Hus

    Den är riktigt bra. Har den på DVD och VHS.
  4. Bra. Då har vi spridit lite ljus, och andra har fått information!
  5. Det var inte översatt när det kom med mailen. Det var när jag kopierade in det på den här sidan, så råkade jag komma åt en translatorknapp. Ides bara inte kopiera om texten. Men här är originalet: US-CERT is forwarding the following Phishing email that we received to the APWG for further investigation and processing. Please check attached report for the details and email source US-CERT has opened a ticket and assigned incident number PH0000009500534. As your investigation progresses updates may be sent at your discretion to soc@us-cert.gov and should reference PH0000003673668. Thank you, US-CERT Operations Center 888-282-0870 soc@us-cert.gov http://www.us-cert.gov Förstår att det är phising. Undrar om det är någon annan som drabbats.
  6. Hej! Jag undrar om det är någon som fått ett mail från: http://www.us-cert.gov ? Det medföljer en zippad fil som man ska läsa. MSE varnar direkt och säger att det är sv PWS:Win32/Zbot.gen!Y. Med andra ord en lösenordstjuv. Texten I mailet är denna: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- U.S.-CERT är vidarebefordra följande Phishing email som vi fick till APWG för vidare utredning och behandling. Vänligen kontrollera bifogade rapporten för detaljer och e-källa U.S.-CERT har öppnat en biljett och tilldelas tillbud nummer PH0000009500534. Som din undersökningen fortskrider uppdateringar skickas din gottfinnande till soc@us-cert.gov och bör referera till PH0000003673668. Tack US-CERT Operations Center 888-282-0870 Soc@US-cert.gov http://www.us-cert.gov ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Texten ovan blev översatt från engelska till svenska, utan att jag såg det när jag skrev. Därav den bristfälliga grammatiken Hemsidan ser seriös ut, men det verkar som att det ligger en hund begraven. Eller ja en hel kennel! Någon som vet?
  7. Tack för tipset! Mycket bra grundläggande bildhanteringsprogram!
  8. Det här får jag med Bredbandsbolaget till Helsingfors:
  9. Detta hände också mig. Avinstallerade IE8. Körde med FireFox. Har nu av andra skäl ominstallerat WinXP, och kör återigen med IE8. Ska bli intressant att se om IE8 börjar bete sig likadant. Är det verkligen ingen som vet vad detta beror på? Har försökt googla om problemet men inte hittat något vettigt svar.
  10. Serier verkar inte fungera.
  11. Har precis installerat Voddler och testat lite. Märks att det är en beta. Men hey, jag får se film gratis och lagligt!
  12. Spirit2

    Preorder w7

    I Windows 7 använder man "Windows Update" för att ladda ner IE8, som man kommer åt via startknappen + alla program. Alltså behövs ingen Internetbrowser.
×
×
  • Skapa nytt...