mumfie

Medlem
 • Innehållsantal

  108
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Om mumfie

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Eskilstuna
 1. Softmaker bjuder på officepaket och donerar samtidigt en summa för varje nedladdning, kan ju inte bli bättre. Spread the word! Hämta här: http://www.loadandhelp.de/home-en.html Kampanjen slut. Load and Help 2010 is over! During our Load and Help campaign, we offered SoftMaker Office 2008 for Windows and Linux and a font collection as free downloads. 42,960 people took up on this opportunity to get our modern, full-featured office package and the fonts for free, and we welcome them in the family of SoftMaker Office users. 42,960 downloads also means that SoftMaker donated 4,296 Euros (te
 2. Lysingsbadet i Västervik framåt kvällen.

  © © Roger Andréasson

 3. Tagen vid kobbarna Lysingsbadet i Västervik

  © © Roger Andréasson

 4. Fin larv på Västervik camping 2010-08-11

  © © Roger Andréasson

 5. Finns ju även här:http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/performance-tests
 6. Har inte testat det men det används ju av virustotal som en av motorerna så det är väl knappast "dåligt". Låter ju inte kul att det är svårt att avinstallera men det är ju de flesta säkerhetspaket idag. Finns alltid skit kvar under dolda enheter.
 7. Problemet är väl inte hur många uppdateringar som kommer varje dag, bara att det blir fel vid första försök och sedan ok direkt efter med ett nytt försök. Anser inte att det är värt att grotta i men skulle tro att felet ligger hos uppdateringsservern.
 8. Windows automatiska uppdatering är på och så även schemalagd scanning i essentials (den kollar ju då också efter uppdateringar) vet dock inte om det blir samma fel då när den försöker av sig självt så att säga.
 9. Får också samma fel, när det finns något att uppdatera vill säga.
 10. Börja med att inaktivera automatiska uppdateringar, när du sedan avinstallerar från enhetshanteraren så bocka även i rutan ta bort drivrutinen för denna enhet. Starta sedan om och kolla vilken drivare som är installerad.
 11. Detta var väl ändå billigt! http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/datortillbehor/programvara/PCCDWIN7HPUSE/windows-7-home-premium-uppgradering?Selected=Specifications#tProductTabcontent