Xophile

Medlem
 • Innehållsantal

  30
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Xophile

 1. Hej! Är sugen på att testa Chromium (håller mig borta från Chrome) men lyckas inte hitta om det finns någon senaste "stable" version? JoWa länkar väl till de absolut senaste byggena?
 2. Jowa: Jag vill gärna ersätta winamp med Foobar men lyckas inte få det så "slimmat" och enkelt vad gäller utseendet som wimanp är. Jaghar ofta winamp överst på skärmen med bara 2 rader, den ena för själva winamp och rad 2 för playlists och den aktuella låten somspelas. Hur konfar jag enklast foobar till ett sådant utseende? Se bild!
 3. Begäran om fjärrhjälp har nekats. Vänligen uppgradera din version till den senaste Live Messenger-versionen
 4. Hej! Försöker via Live Messenger att hjälpa en kompis med att återskapa ett borttappat Word-dokument. När han begär fjärrhjälp får jag bara upp att jag måste uppgradera min version av Live Messenger. Jag har ominstallerat, avinstallerat och ominstallerat om och om igen och är 100% säker på att vi båda har den allra senaste versionen av Live Messenger. Vad gör att det inte fungerar? Tack!
 5. Om ditt BIOS är rätt konfigurerat så ska Vista (enligt min egen erfarenhet) själv känna av och aktivera CnQ. Ladda ner tex CPU-Z för att se efter vilken klockfrekvens din CPU har.
 6. Hej! Körde Dual-boot ett litet tag för att testa Vista men vill nu köra tillbaka XP. Jag har tagit bort Vistas bootmanager och kör nu bara XP vilket gick smärtfritt. Problemet är att de gamla Vista-filerna inte går att plocka bort, bla: E:Windows E:Documents and Settings E:Boot mfl Har kört med ett program som heter "Unlocker" för att försöka tvinga bort raderingen men det verkar ej lyckas. Hjälp!
 7. Hej alla! Jag är lite nyfiken på Vista och har läst att Microsoft tydligen låter användaren köra Windows Vista i 30 dagar utan aktivering. Då jag inte vill köpa "grisen i säcken" tänkte jag provköra Visa en tid innan jag bestämmer mig. Min fråga är då, hur gör man? Jag vill ju helst inte ladda ner en piratkopia osv. Tack på förhand! PS. Jag har en RC2-nyckel som jag i brist på tid aldrig använde, ska man kanske köra med den?