Marion

Medlem
 • Posts

  1,310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

1 Follower

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna

Recent Profile Visitors

7,618 profile views

Marion's Achievements

(7/8)

 1. Hej Cecilia Den stannar på samma sekvens där "logga in" -rutan står, men själva pass-rutan är borta. Detta är en win10, och hur kommer man in "felsäkert läge" på den? F8 som win7 funkar inte. Jag kommer till optionmenyerna, kan välja på en hel del, men inte felsäkert. Köra "reparation" funkar inte heller. Känns som det bara är "boot" -delen som bråkar. Men komma åt den, vetetusan
 2. Som det står: Windows startar nästan..?! Den stoppar på sista bilden innan skrivbord kommer. Vad kan man göra för att komma in sista biten? Måste komma in på bef, installation för att komma åt och hämta ett lösen i ett program
 3. "Det går att ställa in.." Jodå, men det duger inte. För det varken vet, eller det gör inte "folk". "Windows" skickar massa irrelevant information, men den skickar inte det viktigaste. Det är väl bättre de talar om för användaren att "datorn uppdateras nu". Så man slipper sitta å tänka; "Gud vilket skit windows är ändå"
 4. Hej. Att få ut lösenord från Outlook är enkelt med Nirsoft mail-pass-recovery. MEN hur får jag ut det från en extern disk som körs via USB? OS'et är win10 och i outlook bibl. finns inga .PST utan .OST. Läste om att endel ligger i regedit Security Hive, men också nån "lck" fil win-sys-mappen?!
 5. Menar du på allvar att mitt problem med updates handlar om din moral över min programvara? Som du ser avsluta med "tankar om det" - vilket givetvis berörde dilemmat om programvaran jag har problem med. iom de morverkar detta. Dock loggas varenda fotsteg man tar idag; kameror google, FB, Cookies, myndigheter, företag, polis som bandar alla telesamtal, idag, även detta forum.. osv.. Men att jag bandar för att hålla en kundservice - där gick din gräns.
 6. Ja just det, jag valde inte å berätta varför jag inte ville ha in 9.0. jag är nämligen inte intresserad av dina moraliska predikningar. Då det är egalt. Jag lämna forumet för många år sedan pga just den biten, orkar inte med den sorten av kommentarer. Men som företagare måste jag banda samtalen, för att gå genom allt som är överenskommet, det är svårt att komma ihåg all information såsom 15-siffriga serienummer osv.. jag har inga fler frågor - tack för mej. Och tack för att du deltog.
 7. Okej Jowa, så här är det, vi tar det från början. jag använder ACR recorder, som spelar in alla samtal. På 9.0 verkar det som de vill förbjuda all "recording", på mina vänner (som har 9.0) fungerar det inte längre riktigt. ACR gör allt för att gå runt problemet, men den spelar bara in sin egna röst på 9.0 - tankar kring det?
 8. GSB jag kan stänga av "hämta automatiskt" men alert kommer upp varannan dag.. den är störande
 9. Jodå, denna uppdatering är okej, men när 9.0 börjar knacka på min dörr måste jag stoppa den, då jag har en app som inte kommer fungera i 9.0
 10. hej nån som vet.. Kan man stänga notiser om uppdatering? Android 8.0. har letat men.. vill helst inte rota den
 11. Hej, har en laptop Asus Zenbook, där on/off-knappen inte "svarar". Därför vill jag kunna väcka upp den från vilo-läge på nåt annat sätt, finns det nåt progg för detta? ps: jag har utforskat BIOS samt "wake up" via keyboard/mouse genom enhetshanteran, men går ej för man måste ha externa sådanna, för att få fram den finessen verkar det som..
 12. Hej. har en lös disk.. vet ej vilket OS eller versionsnummer det varit på den. i vilken fil kan jag utläsa detta? Marion