Marion

Medlem
  • Innehållsantal

    1 310
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    12

1 följare

Om Marion

  • Rank

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Senaste besökare till profilen

7 536 profilvisningar
  1. Till 90% blir upplösningehn 1680x1050 valbar när du pluggar in skärmen. Om inte.. lägger du bara in CD'n som följer med skärmen och tar dom där. Efter omstart. / mario
  2. Har du testat med x86 - så kanske det går på 30 minuter? / mario
  3. Du vinner lite högre upplösning, om du nu har nytta av det?! Dina 8MB räcker till c:a 1600*1200 i gengäld förlorar du pengar. / mario
  4. Gör du så... sätt deras support på prov. Personligen avskyr jag allt vad sammarbete med Siemens heter. Men lämna gärna rapport.. / mario
  5. Vänta här nu.. Stimotol & Ada är samma person.. Antar jag?! En flång ny laptop från Siemens/Fujitsu som bråkar.. är jag förvånad Svar nej. Du har nu två val.. du ringer deras support.. så har dom lösningen, eller be dom byta ut skiten fort som fan. Eller så ber Waxinator hjälpa dej och dirigera adresseringar/IRQ i enhetshanteran / mario
  6. Jaha? Nu tar vi det från början: Du har en NY dator, med förinstallat Vista, du skrev in ditt namn och gjorde slutinstallationen. När du kom in i Vistan (?) så fick/hade du konflikt på ditt Atheros-kort?! Nu finns det en hel del buggrapporter med patchar gällande ditt Atheros AR5007EG men jag vill inte skicka in dej i djungeln än.. Beträffande "nya prylar" så är inte dom hela per automatik. Jag har en hel del DOA -> "dead on arrival" - men den debatten kanske inte är aktuell än. / mario
  7. Easy fix to the "BOOTMGR IS MISSING" error on startup: 1. Boot to the Vista installation DVD. 2. Select Repair Your Computer 3. From the system recovery options menu, select Command Prompt 4. From the command prompt, run "bootrec /fixboot" (no quotes), which will re-write the Windows Vista boot sector code. 5. Exit command prompt and reboot the system. Voila - issue resolved. / källa - http://lifehacker.com/software/troubleshoo...rror-251733.php
  8. Jaaaa.. du har en "focus" på OSD'en.. men, du skall ÄNDÅ kolla bak om du hittar ett hål, för där har du den "riktiga" focusen... och den är känslig.. vrid några tiondelar. För vidare info.. när skärmarna börjar närma sej slutet, så kan du inte få skarp/focus över hela rutan, utan får välja att skarpa kanter eller i mitten på rutan - eller kompensera och dela på det. / mario
  9. Jag tror dej.. Wax säger att du skall styra om IRQ/DMA'er osv.. jag hävda att du inte kunde. Vad du har för fel, vet jag tyvärr inte, då jag aldrig sett den konflikten förr. Och då skall du veta att jag bråkar med 2-3 kraschade burkar av olika fabrikat varje dag. Men det skulle vara kul å veta vad det är för burk du har?! Jag har fått specialdrivrutiner för Atheros-kort, från teknikerna på Toshiba och Acer, som ligger på jobbet. Jag hade iaf. börjat med att lägga in nya drivers.. dina verkar lura systemet.. typ?! Om du har Configfree som styr kortet - släng ut dom! Dom är kass! Använd OS
  10. En fråga? Har du någonsin lyckats styra om IRQ/DMA/adressering i Vistan? Jag vill säga som som så här.. Det inte Vistan kan ta hand om själv, kan inte användaren göra bättre. Om ens den tillåter dej. Däremot under win98/NT -eran så var detta vardagsmat. När XP'n kom - så blev den biten history! / mario
  11. Oj, det var längesen jag såg "konflikt", IRQ-skiten m.m löste dom redan under XP-tiden, och du kör Vista som hanterar detta ännu bättre. Prova för skojs skull och disabla ditt NIC, sedan låter du den leta upp WIFI igen.. / mario
  12. Typiskt Atheros. Högerklicka på den - välj; ta bort. Hö-klicka på dator högst upp; välj "sök efter maskinvaruförindring" Så brukar den hitta den rätt.. / mario
  13. Jag hade full spruta från servern "3d-guru" - ta den.. / mario
  14. men hallo.. jag testa 169.44 beta nu - och tappa 1000 pinnar?! testet kördes i 3D-2003. / mario
  15. Ladda ner och kör 3DMARK06 så ska du märka att det är svårt att komma upp i så höga siffror numera... http://www.futuremark.com/products/3dmark06/?hash=483459 Det har hänt väldigt mycket sedan 169.04 så du borde uppgradera. Jag kör 169.44 som visserligen är en Beta men som fungerar väldigt bra. http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-uk Jodå jag vet.. men jag hade mina referens-resultat i 3D-mark-2003. Men jag skall testa i 2006, sedan får man stå där med skammen. Sedan när man kollar på andras uppladdade resultat, så undrar man om dessa är manipullerade?! / mario