Gå till innehåll

sourna

Medlem
  • Innehållsantal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sourna

  1. tack för hjälpen.. tyvärr har annat inte fungerat på telefonen, så jag lämnar tillbaka den.. Verkar som den inte fungerar som den skulle
  2. Tack, fast jag behöver lägga över min musik från datorn till telefonen
  3. jag använder USB-kabel som anslutning och jag har precis installerat den senaste med drivrutiner. Jag provade att lägga in dem manuellt, fast mobilen kunde sen inte hitta dem. Drag & drop, jag har lagt till all musik i Nokia music och sen klickar jag på mobilen som finns på sidan och den ger mig instruktioner att sätta in mobiltelefonen
  4. Hejsan! Jo jag köpte precis en ny mobil ska faktiskt ta och rekommendera Nokia 5800 xpressmusic, skitbra telefon! Jag är själv en storanvänadare av telefon och ingen är så bra som denna! jag är riktigt nöjd. Men nu till saken, jag kan inte föra över någon musik på den, och det är lite störigt. Den fungerar med min datorn som den ska i alla andra lägen, men just när jag lägger till den i mediaöverförningsläge så hittar inte min dator den.. eller den registerar inte den. I början sa min datorn att den inte fungerade korrekt och krävde omstart, men de hjälpte inte. jag har provat Nokia Music till och den kan hitta den i alla andra lägen men inte i mediaöverförningsläge.. Så jag antar att detta är ett problem med min dator, någon som har något idé? tack på förhand!
  5. Du kan prova att starta datorn i felsäkert läge och sen systemåterställa datorn Alltid bra att prova det
  6. Tycker de är jävligt skamligt att sverige inte kan ta sina lagar utan faller för något annat land som USA eller något annan supermakt..
  7. Tjena, min pappa berätta om hans kompis som hade en hemsida så man kunde se vart folk anslöt ifrån och vem som var operatör osv.. någon som vet det? Hade varit rätt roligt att prova någongång Glad påsk
  8. jag betalar 100kr om året och har AVG det funkar helt perfekt, lätt att använda, håller allt rent och slöar inte ner datorn!
  9. sourna

    Starta Server

    tack så jättemycket Det fungerar helt perfekt!
  10. sourna

    Starta Server

    ingen som har en aning?
  11. sourna

    Starta Server

    Hejsan allihopa! Jag hade tänkt spela lite garrys mod med några polare och bygga och ha oss, men igår dök ett problem upp och det är när jag startar en server som ska vara ute på internet så kan de inte ansluta till den. Jag provade då och kollade vilka portar Garrys mod använder och öppnade dem i min router (Netgear kan ge exakt om de behövs). Men de kan ändå inte ansluta till min server, snälla hjälp mig!
  12. Hejsan! Jag hade tråkigt idag och gick och införskaffade mig en ny skärm och koppla in den också så jag kör på två skärmar det är faktist riktigt skönt! Jag har dock två frågor: Försämrar det prestandan när man spelar spel om man har två skärmar? (jag har GeForce 8600 GTS) Min andra fråga är den om jag kan förlänga min aktivitetsbar så den även leder in i andra skärmen? Ha de bäst
  13. Prova lägg in båda under (lokal disk)/program/activision/Callofduty2/mods ? prova med samma mapp och se om de funkar. Jag gjorde iaf så med battlefield 2
  14. Jag är inte ett dugg säker, men jag har en tanke som är värd att tänka, det kan vara så att svchost.exe och utorrent använder samma port ut, då blockeras den andra för mig vetligt så kan man inte ha dubbeltrafik på samma port?
  15. Vad jag vet så nej det gör det inte. Ja jo.. förstår ditt problem, men skaffa ny router gör kanske ditt internet snabbare så varför inte?
  16. Det fungerar inte på nya versioner? Hur gör man då ?
  17. startar den som vanligt? Låter som eventuellt det kan vara ett hårdvarufel, jag hade ett liknande problem med två datorer och jag fick byta moderkort.. När du startar så prova att starta den i felsäkert läge (f8) fungerar den som vanligt då låter det som om det är något fel på windows filen. Annars kan jag tyvärr inte hjälpa dig..
  18. Hejsan alla glada datorsnillen Jag har ett problem med vårt internet, det är nämligen så att man kan sitta inne på internet ett tag sen så plötsligt försvinner anslutningen och jag måste vänta kanske en halvtimme eller starta om datorn innan det fungerar igen. Jag har full signalstyrka och så. När det laggar så säger MSN-felsökaren att standard-gatewayen är offline. Är detta ett hårdvaru fel eller vad är problemet?
×
×
  • Skapa nytt...