Jack Bauer

Medlem
 • Innehållsantal

  627
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

1 följare

Om Jack Bauer

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  hansson.m@live.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Online

Senaste besökare till profilen

9 438 profilvisningar
 1. Du måste ändra till det s k IMAP-protokollet hos Telia. Använder du Outlook Express eller Outlook skall du ställa in det där. Är osäker på om du måste ställa in det i Windows Live Hotmail med. Du får kontakta Telia för att få reda på vad det skall vara exakt för inställningar med IMAP istället för POP3, och hur du skall göra med Hotmailen med.
 2. Nu har jag pratat med BBB, och de sade att man skulle ändra i Thunderbird till det s k IMAP-protokollet. Det verkade tyvärr endast fungera med det ingående e-posten. Är det någon som vet hur man får det till att fungera båda vägarna?
 3. Var nyss därinne och kollade, men det fanns inte så många inställningar som hade med det att göra. Sista utvägen blir att ringa till BBB. Tack för hjälpen ändå.
 4. Ok, ,men om jag ställer in det på detta sätt; kommer de meilen som skickas från webmeilen stå som skickade i Thunderbird osv osv...?
 5. Jag vill kunna kolla min meil genom BBB:s webmeil, men det är ett problem: När man loggar in på deras webmeil, så finns inte de meil som finns i Thunderbird. De finns inte varken som skickade eller mottagna. Men kollar man i Thunderbird, så finns allt..... Även kontakterna finns inte i webmeilen..... Vill alltså synka webmeilen med Thunderbird och tvärtom. smidigt om man t ex är på semester, och vill kolla meilen. hur löser man detta? P.S. Inga svar som " skaffa ett konto på Gmail eller Yahoo, Hotmail.....". Svara endast bara om ni har en lösning eller att man kan testa något s
 6. Hur byter man frekvens på sin trådlösa mus? Har problem med att en annan stör den, som går på samma frekvens Då låser den sig tillfälligt ibland, och pekaren hackar. Operativsystemet är Vista. Hur ställer man in detta?
 7. Har märkt att vilken uppspelare man använder spelar roll. Bytte från Media Player till Realplayer, sedan funkade det perfekt Vid låga hastigheter kan det räcka att man gör något mer på nätet, för att uppspelningen skall börja hacka. Har du t ex 2 Mbit, så stäng alla flikar förutom videon, stäng alla fildelningsprogram o s v..... Verkar som om SVT´s videoklipp kräver mer än vad t ex Youtube gör, varför vet jag ej. funkar det bättre?
 8. Ok, kolla att sökvägen till filen är rätt. Då brukar det bli fel om programmet försöker hitta filen där den låg sista gången den användes för upp eller nedladdning. Prova med detta innan du startar uTorrent: lägg torrent-filen på ett annat ställe och prova att ladda ner den igen. Funkar ej detta så avinstallera uTorrent och installera det på nytt. Vet att det vart mycket krångel med denna torrent-klient med, så testa Vuze ( Azureus ) ist. Tycker det fungerar bättre och det finns mer att ställa in. Vad är det du försöker att ladda ner?
 9. Du har inte tagit bort eller flyttat torrent-filen som behövs för nedladdningen? Har råkat ut för samma sak, och det var bara att börja om. Van använder du för torrent-klient?
 10. Det finns tydligen en uppdatering till Nokias PC Suite. Skall installera den sedan. Tråden avslutad 8)
 11. Någon som vet om det finns något annat program till min Nokia 5300 Xpress Music, för att föra över musik m.m ??? Använder idag Nokias egna PC Suite, men tycker det är svårjobbat och det finns inte så mycket inställningsmöjligheter. B.la vill jag kunna visa olika album av resp. artist, men eftersom jag har en massa musik i underkataloger så visas detta inte i NMM. Tips på andra program ???
 12. Ah, där fanns massa fina Där ligger man i lä med fotograferingen :- Någon som vet vem som tagit dessa bilder ???
 13. Någon som vet vart man kan hämta Vista-bakgrunder som man kan använda till XP? Tänkte det vore nice att ha utan att behöva installera Vista.