Jack Bauer

Medlem
 • Posts

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

Kontaktmetoder

 • MSN
  hansson.m@live.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Online

Recent Profile Visitors

9,468 profile views

Jack Bauer's Achievements

(6/8)

 1. så 24 mbit fiber är snabbare än 24 mbit adsl? vilken leverantör skall man satsa på?
 2. Är på väg att flytta,och på det nya stället har de lägenheterna där fiber via stadsnätet. nu undrar jag om det är värt att byta till fiber istället för adsl? fördelar/nackdelar? Vad jag förstått så klarar fiber högre upp/ner-hastigheter än vad vanligt adsl gör. stämmer det? vad skiljer 24 mbit adsl mot 24 mbit fiber?
 3. så då blir det tredjeparts program a la revo uninstaller.... way to go ms
 4. men tråden handlade ju om windows inbyggda avinstallerare... är den lika kass som i föregående os?
 5. fel av mig, windows 7 64-bitars var redan inlagt.
 6. är det samma dåliga avinstallerare inbyggd i 7:an som det var i vista o xp? har provat att ta bort en massa program,men då ligger det ändå kvar en massa skräp i windows efter dem... varför har inte pyttemjuk fixat detta till ett annat superbra os?
 7. ok nu verkar det dock ha löst sig,kan ju vara så att det var windows defender som ställde till det. har avaktiverat den,och får hålla tummarna att det bara var så enkelt. annars får jag återkomma i denna tråden om det uppstår mer problem.
 8. ok,där hittade man alla tjänster,verkar vara ett bra ställe i windows 7. men vad heter indexeringen,och är det något annat man kan stänga av såhär direkt? hittade att windows defende var kvar,trots att jag tagit bort det i lägg till/ta bort program. det är väl bara att stoppa den tjänsten eller?
 9. jag vet ju inte vad jag kan stänga av,eftersom jag inte vet vad de olika sakerna är till för. det var ju därför jag bifogade bilderna på min dators diskaktivitet, och tjänster. bra att man får tips på vad det är, men det hjälper ju inte mig när jag inte vet det. om ni kommer med förslag,ge gärna tips på VART i windows man ställer in detta, samt hur man skall gå till väga. konstigt, nu i morse jobbar den som vanligt. nu fattar man ju ännu mindre.
 10. guiden är ju på engelska vart tar man bort windows search?
 11. ok, ge gärna förslag på hur man gör det också...
 12. vad trött man blir på datorer ibland alltså, efter att ha tagit bort tjänsten som media player använder för att indexera musiken, så är det något annat som gör att datorns hårddisk arbetar frenetiskt efter uppstart. hur tar man reda på vad den arbetar så intensivt med? spelen hackar, internet laggar, och när man skall göra något så är det en fördröjning med ett par sekunder. varför lugnar den inte ner sig om den hållt på ett tag och arbetat? vad är det som är så krävande att den låser datorn så? tycker ju att den är rätt kraftfull,och med mycket minne. bifogar lite bilder från resursövervakaren, och fliken disk då den jobbar som mest, samt uppstart från programmen ccleaner och revo uninstaller. någon som utläsa något av detta?
 13. Jack Bauer

  Firefox 3.6

  DET undrar jag med.
 14. oki, har inte så många program utöver de som redan finns inlagt i windows, och de får man väl anta är 64-bitars? eftersom inte flash fungerar i internet explorer 8 64-bitars, så undrar jag om flash fungerar med 64-bitars firefox(om det finns)? varför är alla mjukvarutillverkare så otroligt slöa på att få fram program som är anpassade för framtiden?