Superlight

Medlem
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Stockholm

Superlight's Achievements

(5/8)

 1. Längesen man var här.. men ibland så kommer problemen. Har en del AVI filer som öppnas med VLC (standardprogram) med ikonerna visar Media Player-ikon. Har valt att avi filerna ska vara till vlc.
 2. Superlight

  Aero

  Gör jag det så ändras även färgen på aktivitetsfältet. Vill bara ändra färgerna för fönster.
 3. Superlight

  Aero

  Har en fråga om Aero snittet. Kan man ändra färgen på detta istället för hela fönsterfärgen? Problemet är att färgen inte går inte ihop med bakgrunden på skrivbordet.
 4. Firefox vill antagligen leva sitt eget liv. Har just nu Firefox 10. När man dubbelklickar för att markera en hel text så fungerar det inte. Man måste leka liksom minimera och dra upp fönstret för att den ska kunna förstå. Jag har provat safe mode läget men samma sak. Finns ett problem till när man skriver t.ex så är textmarkören borta. Det verkar som att Youtube orsakar detta. Så fort jag kollar på en video så uppstår detta. Lösningen :
 5. Jag har testat ngen.exe executequeueditems kommandot men de kommer tillbaka. Jag fick bort den ena nu. Jag hittade även tjänsten i Windows tjänster. Där kan man stoppa tjänsten och då försvinner den. Tack för hjälpen ändå fast jag inte behövde det
 6. Vet någon hur man kan bli av med dessa processorer? Hyfsat irriterande. Jag vet alla fall att de tillhör NET.Framework.
 7. Om man vill kan man se land och stad också. Sverige har t.ex laddat ner Firefox nästan 400000 gånger. EDIT: Passerade 400000 nu.
 8. Jag har rensat i registret många gånger i Win 7 64-bit med CCleaner, inga som helst problem!
 9. Kan man ändra så att flikarna stängs direkt som det var på tidigare versionerna? När man stänger flikar åker de vänster först och stängs efteråt.
 10. Download stats http://glow.mozilla.org/
 11. Firefox 4.0 RC 2 Troligtvis den sista då skarpa Firefox släpps 22 mars.
 12. Någon som har fått flash fungera i IE9 skarp?
 13. Här finns den svenska versionen: Firefox 4.0 RC 1 Jag kör Firefox på engelska så det har blivit en vanesak.
 14. Firefox 4.0 RC1 Den här verkar funka.
 15. När släpps Firefox 4? Först sades slutet av 2010, men försenades till 2011 (inget datum vad jag vet).