Superlight

Medlem
 • Innehållsantal

  316
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Superlight

 1. Har en fundering angående Opera. Om man vill markera eller kopiera en text så visas en pil istället för en textmarkör och då tycker jag att det är ganska irriterande att man markerar fel ibland. Fungerar helt korrekt i Firefox 3.5 RC2
 2. Om man skulle vilja prova på Opera 10 Beta, finns det ingen opera.exe som man byter direkt i Opera-mappen istället för att installera om det hela manuellt?
 3. Fasterfox för FF 3.0.2. http://www.mediafire.com/download.php?jmuni4tvcnf
 4. http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte om det nya utseendet så jag kör det gamla versionen ett tag till. Sedan upplever jag hackningar när jag spelar upp filmer vilket det inte gjorde med 0.8.6i Lite vad som är nytt hittas här: http://www.videolan.org/developers/vlc/NEWS edit: Ajdå, jag såg precis att någon har skapat en tråd om det. http://www.alltomxp.se/forum/index.php?topic=12991.0 Tråden kan tas bort eller låsas.
 5. Jag tror att detta kan hjälpa dig på traven Se kommentarerna och vad de säger angående Adamo.. http://www.cint.se/sweden/asp20/Leaf.asp?Id=113332
 6. Börja med CCleaner först. Hämtas här. http://ccleaner.com Töm mappen: C:WINDOWSPrefetch Ta inte bort själva mappen! Den här mappen ska inte tömmas allt för ofta bara så du vet. Töm Temp-mappen: C:Documents and SettingsAnvändareLokala inställningarTemp Samma här, ta inte bort mappen. Defragmentera alla hårddiskar genom att gå in här: Start - Tillbehör - Systemverktyg - Diskdefragmenteraren Har du dåligt med ramminne kan du ju använda win98 stilen genom att: Högerklicka på den här datorn - Egenskaper - Avancerat - Inställningar och markera "justera för bästa prestanda" och klicka på ok
 7. Tack. Nu försöker Windows reparera windows-filer edit: Nu är den klar, men SP3 var redan installerad enligt under egenskaper på den här datorn.
 8. Hej. Kan någon förklara vad denna blåskärm betyder eventuellt förklara hur man kan lösa det. http://www.bildbox.se/2056.html Antar att Ntfs.sys är en systemfil?
 9. I handboken står det bara hur man kopplar i o sånt. Nu blir jag riktigt tokig. Jag har fått det att fungera med färg men då hade jag XP Professional. Nu har jag Home Edition, kan det vara därför? edit: Jag har upptäckt en sak i Windows hjälpen: Är ditt operativsystem Windows XP Home Edition? Funktionen för flera bildskärmar är inte tillgänglig i Home Edition-versionen av Windows XP. Är det därför jag inte får någon färg? Riktigt dåligt gjort av Microsoft annars!
 10. Hej. Kan du gå in i mera detalj så skulle jag vara tacksam.
 11. Jag har kopplat in en s-video sladd som går direkt till TVn. Då dyker det bara upp svartvit bild. Är det någon som vet vad det beror på? Jag har klonat och signalen är inställd som PAL-B. Är det något som jag har missat att ställa in? Använder nvidia. Tacksam för hjälp.
 12. http://www.dom93.altervista.org/blog/2008/...for-firefox-30/ Ladda hem filen och dra filen till tillägg.
 13. Återkom gärna om det har fixat sig eller inte. Då får vi undersöka vidare.
 14. Detta kanske löser problemet: http://support.microsoft.com/kb/555472
 15. Kolla här så får du kanske tips: http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=344
 16. Jag använder hotmails egna gratis tjänst om det var det du menade. Jag prövade några program för att hitta lösenordet dock så står det bara: Inga lagrade lösenord hittade. På engelska då.
 17. Skulle precis logga in och då kommer jag på att jag har glömt min lösenord till min e-postadress. Kommer inte ihåg heller min hemliga svar Vad kan man göra för att få tillbaks kontot?
 18. Följ länken nedanför. http://www.verdiem.com/edison/ Programmet är helt gratis att använda dock så måste du registrera dig.
 19. Superlight

  Screamer!

  Det finns vissa radiostationer som inte fungerar för mig t.ex The Voice, man får bara upp: Alla källor misslyckades, ger upp!
 20. Hej. Du kan prova Eset Smart Security som har både antivirus, antispyware och brandvägg. http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php Du kan bara prova på det under 30 dagar.
 21. Utorrent har fått en snyggare ikon också.
 22. Hitta dina produktnycklar för dina program. http://magicaljellybean.com/keyfinder/ Scrolla lite längre ner så hittar du Download Keyfinder v2.0.1 och starta keyfinder.
 23. Vill du ta bort bokmärken från adressraden? Då kan du ju testa det här: http://ikool.wordpress.com/2008/06/25/tips...t-location-bar/