Superlight

Medlem
 • Innehållsantal

  316
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Superlight

 1. Längesen man var här.. men ibland så kommer problemen. Har en del AVI filer som öppnas med VLC (standardprogram) med ikonerna visar Media Player-ikon. Har valt att avi filerna ska vara till vlc.
 2. Superlight

  Aero

  Gör jag det så ändras även färgen på aktivitetsfältet. Vill bara ändra färgerna för fönster.
 3. Superlight

  Aero

  Har en fråga om Aero snittet. Kan man ändra färgen på detta istället för hela fönsterfärgen? Problemet är att färgen inte går inte ihop med bakgrunden på skrivbordet.
 4. Firefox vill antagligen leva sitt eget liv. Har just nu Firefox 10. När man dubbelklickar för att markera en hel text så fungerar det inte. Man måste leka liksom minimera och dra upp fönstret för att den ska kunna förstå. Jag har provat safe mode läget men samma sak. Finns ett problem till när man skriver t.ex så är textmarkören borta. Det verkar som att Youtube orsakar detta. Så fort jag kollar på en video så uppstår detta. Lösningen :
 5. Jag har testat ngen.exe executequeueditems kommandot men de kommer tillbaka. Jag fick bort den ena nu. Jag hittade även tjänsten i Windows tjänster. Där kan man stoppa tjänsten och då försvinner den. Tack för hjälpen ändå fast jag inte behövde det
 6. Vet någon hur man kan bli av med dessa processorer? Hyfsat irriterande. Jag vet alla fall att de tillhör NET.Framework.
 7. Om man vill kan man se land och stad också. Sverige har t.ex laddat ner Firefox nästan 400000 gånger. EDIT: Passerade 400000 nu.
 8. Jag har rensat i registret många gånger i Win 7 64-bit med CCleaner, inga som helst problem!
 9. Kan man ändra så att flikarna stängs direkt som det var på tidigare versionerna? När man stänger flikar åker de vänster först och stängs efteråt.
 10. Download stats http://glow.mozilla.org/
 11. Firefox 4.0 RC 2 Troligtvis den sista då skarpa Firefox släpps 22 mars.
 12. Någon som har fått flash fungera i IE9 skarp?
 13. Här finns den svenska versionen: Firefox 4.0 RC 1 Jag kör Firefox på engelska så det har blivit en vanesak.
 14. Firefox 4.0 RC1 Den här verkar funka.
 15. När släpps Firefox 4? Först sades slutet av 2010, men försenades till 2011 (inget datum vad jag vet).
 16. Jag glömde lösenordet till routern och enligt handboken står det att man ska trycka på en knapp bakom routern, men det finns ingen knapp. Det är bara ett litet "hål" i reset. edit: Routern är en D-Link 600. Löst: knappen var ju inne i hålet.
 17. Jag fick plötsligt internet på mitt vardagsrum. Hur kommer det sig? Jag har köpt en router, men jag har ju inte ens kopplat in den.
 18. Ska köra trådlöst, nu fattar jag ungefär principen. Tack för svar.
 19. Jag vill ha tillgång till Internet på stationära och bärbara. Jag är just dålig på detta ämne. Jag vet enbart att man ska köpa Router, men hur funkar det sen?
 20. Nej det gick inte att installera från början. Ingen hårddisk hittas står det.
 21. Jag har en vän som installerade XP på sin SATA HDD så jag hjälpte honom att installera men först valde jag IDE-mode i bios. Hur ska jag ändra tillbaka till SATA eftersom man kommer få blåskärm?
 22. Jag bygger själv mina datorer om det blir något bygg för att det är roligare och man lär sig massor. Dessutom är det jättekelt.
 23. Superlight

  FF 3.6.10

  Tackar för påminnelsen. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.6.10/releasenotes/
 24. Hur löser man textproblemet? Texten på IE9 Beta ser lite mer konstigare ut än IE8.