Jump to content

[LÖST] Utskriftsproblem


Recommended Posts

Det började med att jag kopplade in min laserskrivare en Brother HL-730+ o då kände datorn av skrivaren men den installerades inte. Sökte på Windows Update och då fann den drivrutiner som den då lyckades installera utan problem. Men nu till problemet skrivaren är rätt inkopplad men om jag ska skirva ut nåt så händer ingenting. Jag väljer Skriv ut och så dyker det lilla fönstret upp Skriv ut och så händer det inget den startat inte utskriften. Fönstret där man ser det dokument man ska skriva ut så står det längst upp Brother HL-730 (600 dpi) - Pausad. Fattar ingenting! Jag kör Windows 7 RC x64. Snälla hjälp mig!

//DAson

Edited by DAson
Link to comment
Share on other sites

De är ingen laserskrivare som inkopplad på nån USB den är kopplad via den gamla seriella porten alltså den stora kontakten på Moderkortet.Nej det finns inga dokument i kön. Det finns inget där det är helt tomt.

//DAson

Link to comment
Share on other sites

De är ingen laserskrivare som inkopplad på nån USB den är kopplad via den gamla seriella porten alltså den stora kontakten på Moderkortet.Nej det finns inga dokument i kön. Det finns inget där det är helt tomt.

//DAson

Testat denna länk?

http://www.carambis.com/lp/driver_updater.html

Eller att gå in på denna!

http://www.nodevice.com/driver/HL-730/get41882.html

Link to comment
Share on other sites

Har du provat att installera om den?

Har du rätt drivrutin, om du inte hittar till W7 x64, sök efter Vista x64 och gör en manuell installation av drivrutinen.

Prova även att använda skrivaren genom windows inbyggda "Windows Fax and Scan". För att starta programmet, i sökrutan skriver du Fax... då kommer en klickbar länk upp som startar programmet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har som sagt problem med skrivaren i Windows 7 RC Build 7100 x86 med. Jag startade skrivaren o jag trodde den skulle detektera den men det gjorde den inte, vad ska göra för att den skall funka igen!

//DAson

Link to comment
Share on other sites

Skrivarproblemet är löst fann en sak i Enhetshanteraren nämligen i Printer Port (LPT1). Öppnade Egenskaper Portinställningar och där såg jag något som var fel jo Aktivera identifiering av äldre Plug and Play-enheter var avkryssad men nu är den ikryssad det var den som var boven i dramat. Så nu funkar utskriften, jag löste problemet själv.

//DAson

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...