Jump to content

Problem med start av spel


labon

Recommended Posts

Hej!

Köpte precis min nya alienware mx14 (laptop) med windows 7, grafikkort nvidia geforce gt 550m

och jag har inte kunnat köra några av de spel som jag tidigare har spelat på min betydligt dåligare dator,

undrar därför vad detta kan bero på?

Spelet som är mest aktuellt är "Heroes of newerth" och när jag startar spelet så kommer jag bara till loadingscreen då det crashar.

Vet inte om det har med windowsbrandväggen eller om det är grafikkortet som spökar är dock väldigt tacksam för alla tips råd eller lösningar!

Mvh Labon

Link to comment
Share on other sites

Kolla så du har de senaste drivrutinerna från hemsidan, de som följer med vid köp är ofta gamla.

Vet inte om Dell/Alienware är bättre än andra på att släppa uppdaterade grafikkortsdrivrutiner men annars kan du ju prova att dra ner de senaste direkt från Nvidia.

Ifall det har med brandväggen att göra är ju enkelt att testa, stänga av den helt en stund.

Link to comment
Share on other sites

När jag updaterar manuellt från nvidias kontrollpanel säger den att jag har det senaste, och när jag försökte ladda ner nyare från nvidias hemsida så gick de inte att installeras.

Har både testat att stänga av brandväggen, startat om datorn och ominstallerat spelet men ingenting verkar fungera, :< vet inte vad jag ska göra då jag köpte datorn i största syfte för att spela HoN och nu verkar de inte fungera :blink:

Link to comment
Share on other sites

Förstår jag dig rätt när jag tror att du installerade allt som Dell har till datorn?

Är datorn ansluten med nätsladd till 230V eller går den på batteri? Med anledning av sista problemet i inlägget http://forum.notebookreview.com/alienware-m14x/589908-my-alienware-m14xs-5-problems-help.html

Du kan köra testprogrammet som omnämns på sidan http://www.laptopmag.com/review/laptops/alienware-m14x.aspx?page=2 och jämföra resultatet. Liksom http://forum.notebookreview.com/alienware-m14x/574778-official-alienware-m14x-benchmark-thread.html

Det kan ju tänkas att det är något fel på datorn så det är ju bra att inleda en diskussion med säljaren och Dells support.

Link to comment
Share on other sites

Förstår jag dig rätt när jag tror att du installerade allt som Dell har till datorn?

Är datorn ansluten med nätsladd till 230V eller går den på batteri? Med anledning av sista problemet i inlägget http://forum.notebookreview.com/alienware-m14x/589908-my-alienware-m14xs-5-problems-help.html

Du kan köra testprogrammet som omnämns på sidan http://www.laptopmag.com/review/laptops/alienware-m14x.aspx?page=2 och jämföra resultatet. Liksom http://forum.notebookreview.com/alienware-m14x/574778-official-alienware-m14x-benchmark-thread.html

Det kan ju tänkas att det är något fel på datorn så det är ju bra att inleda en diskussion med säljaren och Dells support.

Testade och allt utom HoN fungerar felfritt. nätsladd.

De är förmodligen någonting med HoN-klienten som sabbar det, dock har ju läst trådar och forum där folk har löst problemet genom att ladda ner 275.27 beta drivers från geforce men då måste man göra än egen inf fil och replaca med som jag inte vet hur man gör :( så jag har fortfarande samma problem

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...