Jump to content

Problem med vissa nerladdningar i Google Chrome?[LÖST]


fredde

Recommended Posts

Jag installerade ett nerladdningsprogram vid namn Orbit downloader som visade sig vara ett riktigt skräpprogram. När jag avinstallerade det så blev det kvar en länkning så när vissa programnerladdningar startas så öppnas ett fönster enligt nedan med adressen http://archive.sunet...stall_multi.msi

och nerladdningen startar inte.

post-1361-0-51520800-1336032840.png

Någon som har en aning vad som är fel? Om jag öppnar IE så fungerar det att ladda ner från http://www.libreoffice.org/download/ "Main installer" men via Chrome fungerar det inte.

Var ska man leta? Är det i registret eller genväg i Appdata.

Edited by fredde
Link to comment
Share on other sites

Ta ner Revo Uninstaller och installera sedan om Orbit Downloader som du sedan avinstallerar med Revo Uninstaller - hängde du med nu? B) Det Revo gör är att verkligen kontrollera att allt från det avinstallerade programmet tas bort - allt från filer till registerinställningar.

Link to comment
Share on other sites

Har du städat bort detta nedan, viket måste göras manuellt, samt att du tar bort allt du hittar i registret tillhörande programmet.

"You can remove Orbit Downloader preferences file manually by doing the following: (1) Open "My Computer" > C: drive > 'Documents and Settings' > Your name > 'Application Data' (2) Delete the Orbit folder".

Link to comment
Share on other sites

Asch då....där fick jag på nöten. Revo är annars ett superbt program som jag verkligen uppskattar eftersom det har löst många fails på min dator.

Man kan inte ha rätt alltid. Jag ska nog fortsätta använda programmet. Orbit downloader verkar vara ett riktigt uselt kodat program eftersom det inte städar efter sig själv. Det lämnade kvar en mapp(den Ollebull nämner) och filen som jag själv nämner i tidigare inlägg. Mappen vet jag inte om den ställer till något problem men dåligt ändå.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...