Jump to content

Inlägg... i Windows 8-forumet och på resten av AoW


Manneman
 Share

Recommended Posts

Jag har tillbringat en stund på forumet och kollat över diverse trådar... japp, håller mig nära datorn även under semestern. Å andra sidan... det är ju inte strandväder här än.

Windows 8 står inför dörren... spännande för många och ruskigt irriterande för andra. Själv har jag ganska delade åsikter om W8 men jag behåller det för att hålla mig a`jour, så att säga. Dessutom ser jag, personligen, stor potential i den slutgiltiga produkten... och MS är inte där förrän senare i höst.

Jag dömer absolut inte ut NÅGON som väljer att låta bli Windows 8... men för guds skull... låt bara bli att skriva det i var och varannan tråd! Det är DET man behöver göra för att visa sitt ointresse... låta bli! Jag trodde, helt ärligt inte jag skulle behöva lämna en brasklapp i forumet... men jag hade uppenbarligen fel. Jag har fått radera en hel drös med inlägg som, helt ärligt, ser fruktansvärt töntiga ut.

Denna uppmaning ska naturligtvis inte bara gälla i Windows 8-forumet utan över hela forumet. Konstruktiv kritik är alltid nyttigt om man gör det sakligt och på en vettig grund. Men fortsätter man vecka ut och vecka in att vräka ur sig "vilket jä*la skit" i var och varannan tråd så tröttar man snabbt ut både moderatorer och andra medlemmar.

Jag önskar alla medlemmar en fortsatt härlig sommar!

// Manneman

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...