Jump to content

Recommended Posts

Jag har fått problem med Word, Excel osv i Office 2010. Varje gång jag ska öppna ett dokument eller bara starta t.ex. Word kommer en ruta upp med texten post-4477-0-88932700-1356265573.jpg "Vänta medan Windows konfigurerar Microsoft Office Professional Plus 2010". Jag har varit inne på Microsofts supportsida http://support.microsoft.com/kb/2528748/sv och prövat fixarna utan resultat. Till saken hör att jag har Acrobat Pro X i datorn (Windows 7 64-bit) också, och samarbetet mellan Word och Acrobat hade slutat att fungera. Jag kan inte längre göra en pdf-fil av ett Worddokument via Acrobat. Nu har jag med hjälp av Revo Uninstaller Pro avinstallerat Office och Acrobat. Revo fann extrarester efter Office som jag tog bort men efter Acrobat fann Revo inga rester. Nu när jag återigen har installerat Word kvarstår problemet, alla inställningar i Word jag hade innan är där direkt utan att jag behöver göra om dem. Samma är det med Acrobat: Alla  inställningar var där igen, A4 i st f Letter t.ex.

Jag kan ju inte följa Microsofts råd om att avinstallera och installera igen då programmet inte verkar gå att AVINSTALLERA!

Allt har fungerat tills en Office-uppdatering tror jag orsakade detta. Jag har en annan dator med samma program i och där är det inga problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...