[LÖST] USB-enhet borta!


Grooge
 Share

Recommended Posts

I morse när jag satte mig vid datorn så upptäcker jag att en usb enhet inte laddar till datorn, får upp ett meddelande som säger att enheten måste formateras innan den kan användas ??? den fungerade när jag gick till kojs igår. det ät iomega enheten det handlar om. vore tacksam för förslag. 320 GB enheten i profilen. Fel av mig upptäcker efter att ha varit inne i diskhantering att windows byt enhets beteckning på usb enheterna så det är 750 GB som windows säger måste formateras. enheterna E: och F: har bytt beteckning ??? ???   efter att ha bytt tillbaka enhetsbeteckningarna så fungerar enhet E: som den skall men enhet F: är enligt diskhantering 128GB stor och oformaterad. Det faktiska förhållandet är att enhet F: är 750GB stor och 128GB var ledigt utrymme före krashen.  Vad ända in i helv är detta och finns det något att göra eller är det bara att formatera och därmed kasta 600GB filer ???  ???

Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken

Link to comment
Share on other sites

Nej, gör inget med diskarna !

Windows har antagligen missuppfattat det hela och vill därför att du skall formatera...

Ta det kallt och koppla ur disken igen. Se till att de interna diskarna fungerar ordentligt.

Efter nästa omstart (helt strömlös några minuter) provar du att ansluta disken igen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share