Pusher

Medlem
 • Innehållsantal

  96
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Pusher

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Karlstad
 1. Finns det nån möjlighet att få in Canary i denna tråd? Kör den nu och den rockar rätt bra
 2. Snabblösning: La in inbox-sidan som favorit. Det tar en direkt till din mail. Ska dock kolla vidare varför ikonen inte reagerar direkt.
 3. Har provat googla lite utan vidare resultat. Hmm...
 4. Självklart e-son Vore dock väldigt intressant att veta varför det inte funkar!
 5. Fortsätter med frågor ang Chromium. Med Windows Live Messenger så finns det en knapp som tar en direkt till sin hotmail-sida. Denna knapp funkar med IE samt Chrome men inte med Chromium Några funderingar eller eventuell hjälp?
 6. Tackar! Nu funkar allt perfa
 7. Det är nått buggigt. Jag får hela tiden upp att jag måste installera Plug-In (flash) men det går inte. När jag går in på Adobes sida så säger dom bara att denna webläsare har flash inbyggt. (Your Google Chrome browser already includes the latest Adobe® Flash® Player built-in.) Hur att göra??
 8. Tack e-son. Vet vad jag ska köra på då
 9. Tack för svaret! Hur ligger Chromeplus till när det gäller säkerhet samt snabbhet? Jag har testat Cplus nu och om jag ska vara helt ärlig så märker jag ingen större skillnad utom vissa funktioner som jag aldrig använder ändå
 10. Förklaring tack Mr E! Vad är skillnaden på Chrome och Chromeplus?? Vilken skulle du föredra mellan dessa?
 11. tack kompis länken är sparad i favvos och from nu är det chromium som gäller!
 12. Så då rekommenderar du Chromium e-son? Vore också väldigt snällt när det släpps nya version om det fanns direktlänkar för nerladdning
 13. Måste fråga nu känner jag! Vad är skillnaden mellan Chrome och Chromium?? Vilken ska man använda egentligen? Kan någon skriva en enkel förklaring så vore det väldigt uppskattat! Jag kör med Chrome idag (bytt från IE) och det funkar bra.