Gå till innehåll

Cecilia

Moderator
  • Innehållsantal

    7 541
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    256

Allt postat av Cecilia

  1. Kolla igenom åtgärderna för relevanta aktiviteter i Schemaläggaren igen.
  2. Du kan testa om det är den aktiviteten som är orsaken genom att högerklicka på den i den övre halvan och välja Inaktivera. Då går det att aktivera den igen om du vill.
  3. Glömde bort att i det stora fältet nedtill att det finns olika flikar så man behöver kolla just fliken Åtgärder eftersom det är där det står vad som ska göras. Kolla alla flikarna för "iTop XMS Task (One-Time)" och se om du förstår bättre vad den aktiviteten gör.
  4. Du behöver kolla både de med "Flera utlösare ..." och de med "När en användare loggar in" .
  5. Du har en kolumn som heter Utlösare och i den kolumnen hittar du rader om att aktiviteten ska startas när någon loggar in. Klicka på de raderna plus de där det står att det finns flera utlösare och kolla det stora fältet under med information om aktiviteten för att se om där står något som skulle kunna ha med HP eller den där filändelsen att göra. Såg du inlägget med länken https://www.winhelponline.com/blog/open-with-dialog-appears-login/?
  6. Ladda upp en bild på hur det ser ut i din dator.
  7. Starta Schemaläggaren, som man nog hittar enklast genom att söka bredvid Start-knappen, och kolla där vad som har utlösaren När en användare loggar in.
  8. På sidan https://www.winhelponline.com/blog/open-with-dialog-appears-login/ finns ett tips som handlar om att det finns en fil med samma namn som ditt användarkonto i Windows i mappen C:\Användare elleren del av namnet så kolla den mappen.
  9. Kolla i Inställningar - Appar för säkerhets skull. Jag gjorde ett tillägg i mitt förra inlägg.
  10. Jag håller med dig. Något HP-program som är installerat? Tillägg: Autostart-mappen kommer man åt genom att högerklicka på Start-knappen, välja Kör och i rutan som kommer upp skriva shell:startup så kolla om det finns något oväntat där.
  11. Har du någon oönskad skrivare installerad i systemet enligt Inställningar - Enheter - Skrivare och skannrar? I så fall klicka på den och välj sen Ta bort enhet.
  12. Jag har ett POP-konto i TB och jag tror inte att jag har ändrat någon inställning när det gäller skicka och kopior eftersom kontot inte ska användas utan fungerar som en backup av ett tidigare konto. Där är det valt Lägg en kopia i Mappen "Skickat" i.
  13. Jag tror att det handlar om ett litet specialnätverk mellan transceivern i USB-kontakten och musen, alltså att det inte har att göra med ditt lokala nätverk.
  14. Win10 och 11 är så lika så det ska nog mycket till för att de inte kan använda samma drivrutin. Även drivrutiner för Win7 och 8 kan fungera i Win11. Gick det inte att installera programmet alls? Kolla om du nu har Mouse and Keyboard Center i Startmenyn och starta den om den finns där. Om inte får vi nog kolla hur det ser ut i Enhetshanteraren när det gäller mus och Bluetooth.
  15. Eller så är det bara den del (transceivern) som sitter i USB-uttaget. Har musen nya batterier? Enligt installationsguiden (manual 2) på sidan https://usermanual.wiki/Microsoft/1363.Manual-2 ska man börja med att installera en särskild programvara som finns på medföljande CD för full funktionalitet, sen sätter man in AA-batteri i musen och först därefter stoppar man in USB-transceivern. När musen vaknar så lyser den blått under några sekunder. På sidan https://drivers.softpedia.com/get/KEYBOARD-and-MOUSE/MICROSOFT/Microsoft-Explorer-Mini-Mouse-Driver-Utility-13-221.shtml finns ett program som verkar vara avsett för din mus.
  16. Eftersom det händer så väldigt sällan att någon raderar trådar av misstag får vi nog leva med hur det är just nu.
  17. Jag vet inte vad du gjorde och vad som hände men enligt trådens historik så valde du att radera den så jag har nu återställt den.
  18. Läst gjorde jag redan tidigare men det är ju svårt att veta vad de olika svarsalternativen innebär. Frågan gäller ju egentligen inte installation av några appar utan konfiguration men det är väl bara att se vad som händer om du svarar att du vill skjuta upp konfigurationen.
  19. När teven är i standby är skärmen avstängd och visar inget alls. Jag känner inte till din teve så jag kan inte svara på vad den har för villkor för att visa skärmsläckaren men automatiken är väl just att skärmsläckaren börjar visas efter en viss tid av inaktivitet. Hur menar du att teven annars ska veta när du vill se skärmsläckaren och inget annat?
  20. Jag tror inte att det är teven som du sätter i standby utan Telia-boxen och det innebär att teven plötsligt inte får någon signal från Telia-boxen och då visar ett felmeddelande. Oavsett om det gäller en dator eller en teve brukar skärmsläckaren gå igång när bilden inte har förändrats under en viss tid, dvs om du låter felmeddelandet vara där i 10 minuter eller vad det nu är för tid så kommer teven att visa skärmsläckarbilden i stället.
  21. Du kan pröva med det här: https://www.itechtics.com/disable-enable-restart-network-adapter/ Där finns tips på andra sätt att göra samma sak också.
  22. Utan att få problem bör det gå att avinstallera så att det bara är två av varje årtal kvar och då ska en vara x86 och en x64. Lämpligen väljer man att behålla de som har högst versionsnummer.
  23. Välj Gör ingenting i stället.
×
×
  • Skapa nytt...