Jump to content

Problem med ljudkortet


Recommended Posts

Berätta hellre vad du har för problem så kan vi snabbare hjälpa dig. Grabbarna som sitter här kan det mesta. Det vi alla inte vet, vill ingen annan veta heller. Typ... ;D

Kan gissa mig till att du har problrem med ljudkortet i din dator? Vad är det för dator? Märkesdator eller hemma bygge? Inbyggt ljudkort eller externt (typ PCI)? Saknas drivrutiner eller nåt?

Link to comment
Share on other sites

nej alltså det är min bror som har en dator som är ihop plock och på senaste tiden har han haft problem med massa spyware/trojer och skit och sen nu har hans ljudkort sluta fungera bara. Söker vi med CCleaner,Antispywaredoctor, Spyware Doctor eller Ad-Aware så hittar den bara Cookies. Ljudkortet är av typen Sound Blaster Augility nått sånt..

Link to comment
Share on other sites

nej alltså det är min bror som har en dator som är ihop plock och på senaste tiden har han haft problem med massa spyware/trojer och **** och sen nu har hans ljudkort sluta fungera bara. Söker vi med CCleaner,Antispywaredoctor, Spyware Doctor eller Ad-Aware så hittar den bara Cookies. Ljudkortet är av typen Sound Blaster Augility nått sånt..

Ljudkortet är nog inte det jag först skulle försöka att på ordning på om det vore min dator Om det fortfarande är problem med massa spyware/trojer och ****, följ instruktionerna på denna sida: http://www.alltomxp.se/forum/index.php?topic=6306.0

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...