Gå till innehåll

avstängningsknapp på skrivbord


margrehte

Recommended Posts

Jag vill ha klassisk startmeny men nackdelen då är att gubben min inte fixar att stänga av datorn, en gång hade jag den på skrivbordet (röd o fin) men vid googling nu så hamnar jag på http://wwwebbmaster.com och tipset att skriva bla rundll.exe,,datorn hittar dock inte den filen så måste finnas annat tips för att få avstängningsknapp på skrivbordet, vill inte gå in i registereditorn.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

På följande sida har Stenis skrivit klart och tydligt hur man fixar en genväg som stänger av datorn som du önskar; http://www.tipsomvista.se/windows-xp/avanc...ia-genvaeg.html

Vill du så kan du också byta ut standardikonen mot en som ser ut som en avstängningsknapp genom att högerklicka på genvägen och välja EGENSKAPER-> GENVÄG -> BYT IKON... nu vet jag inte om det just finns en sådan ikon som standard eller inte i Windows men har för mig det.

Hoppas detta var till någon hjälp. :P

EDIT: Såg att tipset var skrivet för Windows XP och du verkar ha Vista men kanske fungerar det på samma sätt i Vista? Hittade även följande klipp efter lite snabbt googlande; http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50002474.html

Kom ihåg att Google är din vän :lol:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nix och har testat alla 3, så då att datorn är lite tetig så jag får väl fortsätta med att byta startmeny när jag lämnar datorn.Tack för hjälpen och länken till cnettv.
Så du menar alltså att det inte fungerar? det var märkligt, har du gjort precis som han i klippet visar att man ska göra?
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...