Jump to content

Android 2.2 rullas ut till HTC Desire nu i helgen


Nicklas

Recommended Posts

Om inte detta är ännu ett rykte, vilket inte verkar vara fallet, så ska Android 2.2 tillsammans med lite extra godis från HTC börja rullas ut till olåsta Desire telefoner i Europa nu i helgen. Vad jag vet är alla som sålts i Sverige olåsta. Liknande utrullningar tidigare har tydligen skett över några dagar.

http://www.engadget.com/2010/07/30/official-htc-rolling-out-android-2-2-and-720p-video-capture-to/

Link to comment
Share on other sites

Från HTC e-Clubnytt

Hej [namn]

Ryktena har surrat, men nu kan vi bekräfta att från och med helgen kommer alla som äger en HTC Desire få den fullständiga Android 2.2 uppdateringen.

Goda grunder att uppdatera din HTC Desire

Förutom att innehålla samtliga Android 2.2-funktioner innehåller uppdateringen dessutom några av våra egna specialtillägg genom den senaste utgåvan av HTC Sense:

  • Snabbare webbläsare: Surfa snabbare på internet än någonsin tidigare.
  • Skicka en rekommendation om de appar du tycker är bra till dina vänner och få rekommendationer från dem med HTC App Sharing.
  • Med HTC WiFi Hotspot kan du komma ut på internet med din bärbara oavsett var du befinner dig och utan användning av USB-modem eller annat krångel.
  • Nu kan du byta språk när du skickar mejl och sms med ett enda tryck på en tangent - enklare blir det inte att vara internationell.

Viktigt att veta:

Användare av HTC Desire kommer att informeras om att uppdateringen kan hämtas via utsändningen när telefonen automatiskt söker efter programuppdateringar.

På grund av uppdateringens storlek rekommenderar vi i den mån det är möjligt en WiFi-anslutning vid nedladdningen för att undvika extra avgifter för dataöverföring.

Uppdateringen raderar inte något av telefonens innehåll.

Med vänliga hälsningar

Peter Frölund

HTC

Link to comment
Share on other sites

Programuppdatering: Android 2.2 för HTC Desire

I helgen lanseras uppdateringen Android 2.2 (FroYo) för HTC Desire i hela Europa.

Förutom att innehålla samtliga Android 2.2-funktioner innehåller uppdateringen dessutom några av våra egna specialtillägg genom den senaste utgåva av HTC Sense. Uppdateringen ger dig 720p videofilmning, HTC:s widget för applikationsdelning, vår förbättrade HTC nummerpresentatör och ett förbättrat flerspråkigt tangentbord. Med uppdateringen gör HTC Sync det dessutom möjligt för användare av HTC Desire att synkronisera musik med iTunes.

Användare av HTC Desire kommer att informeras om att uppdateringen kan hämtas via utsändningen när telefonen automatiskt söker efter programuppdateringar. Uppdateringen raderar inte något av telefonens innehåll. På grund av uppdateringens storlek rekommenderar vi i den mån det är möjligt en WiFi-anslutning vid nedladdningen för att undvika extra avgifter för dataöverföring.

http://htceclub.se/default.asp?frontNav=2&frontID=43&frontModuleType=2&moduleStep=1&newsID=52

Link to comment
Share on other sites

Suck. Allting gick som smort ända till slutet på installationen då den klagade på att det var för lite minne ledigt i telefonen.

Hade ju ändå tänkt passa på att rensa en massa så bara att sätta igång och dedan göra ett nytt försök då.

Link to comment
Share on other sites

Det blev en fabriksåterställning av telefonen och formatering av minneskortet, funkar ju fint när man har det viktiga synchat hos Google. Sedan gick det lätt att slänga in 2.2. Vet inte om det är för att telefonen är tom eller pga 2.2 men luren känns iaf ännu snabbare nu. :)

Link to comment
Share on other sites

Uppdaterad. Nu är det bara att vänta på Android 3.0, som skall släppas senare i år...

Vi som ännu kör med Android 1.6 :lol:, har vi något att se fram emot?

Suck. Allting gick som smort ända till slutet på installationen då den klagade på att det var för lite minne ledigt i telefonen.

Livet är hårt ibland.

Kom igen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...