Jump to content

Apropå nyhetsbrevet....


e-son

Recommended Posts

Datorer från XP:s ungdomsår är nog det

För de flesta är nog Windows en del av datorn, så byte av Windows innebär byte av dator. Och att kosta på en gammal dator Windows 7 är en mycket dålig affär. Om det alls går att installera, blir den nog knappt användbar Och eftersom en uppgradering från XP till 7 innebär formatering och nyinstallation av Windows och program, för att inte tala om dokument, och e-post m.m. som skall räddas före formateringen, tycker nog många att det inte är värt besväret, om de upplever att det de har fungerar tillfredsställande. Hur många datoranvändare är intresserade av operativsystemet, och vilken version de använder? De har redan Windows, så varför betala för Windows en gång till, och få en massa bekymmer och förändringar/nyheter i datorn

Link to comment
Share on other sites

De har redan Windows, så varför betala för Windows en gång till, och få en massa bekymmer och förändringar/nyheter i datorn

Mjoo... största hindret för framåtskridande och förhoppningsvis en bättre tillvaro är just, för att citera en känd företagsledare (har glömt vilken), att folk tänker... "så har vi alltid gjort" eller "så har vi aldrig gjort".

Nu kanske inte just windows är det mest lysande exemplet på hur människans motvilja mot förändringar i vardagen, hämmar utvecklingen. Men det är i alla fall lite av samma andas barn.

Link to comment
Share on other sites

Vilken tur man hade som hörde till undantagen där Windows 7 lirar hur bra som helst på samma dator som jag brukade köra XP på. :)

Det är förståss sant som JoWa säger. Bland oss som tagit åt oss Windows 7 och sett alla bra förändringar är det nog inte många som vill gå tillbaka till XP och därför vill man att alla andra också ska få uppleva skillnaden så snabbt som möjligt. Men tar man ett djupt andetag och är lite realistisk så inser man att det inte är värt kostnaden/arbetet för vissa att ta det steget. När man satt där med XP på slutet var iallafall jag inte särskilt missnöjd med det heller, det är ju faktiskt ett väldigt stabilt och bra OS det också.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...