Isak

Medlem
 • Innehållsantal

  75
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Isak

 • Rank

 • Födelsedag 1972-10-25

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Reykjavik - Island
 • Intressen
  Datorer 1 2 och 3 :) <br />Bio, DVD, läsa böcker.
 1. Tack för detta. Jag har en P1i
 2. Hej Ni som andvänder Suite PC Suite for Sony Ericsson 1.5.26 funkar den bra på Windows 7.0 64 bit ? Eller ska jag prova något annat program ?
 3. Har Windows 7.0 64 bit RC och detta funkar 100%
 4. Isak

  Windows Update

  Tack Tack Det var på Automatic Install kl 03.00
 5. Isak

  Windows Update

  Hej Windows kom med UP-date í går och frågade mig om jag ville installera det. Jag väntade med det. Men så nu när jag vakandi i morse då hadde den installerat dom och re-boot ? Är det så att Windows tar över att instalera updates även man INTE har hemtat dom ?
 6. Isak

  Fel í FireFox

  Hej Har ni andra fått det här ??? Den hoppar upp när jag har stängt FireFox och när jag öpanr den igen. Detta har varit ochså i Windows 7 beta Jag kör nu W7 RC
 7. Hej du. Det finnst på http://www.nierle1.com/se/artikelkategorie...B_-_90_Min.html Dom heter : CD-R 90 Min/800 MB Prodye skrivbar (fullprintable) i kakbox 25-pack
 8. Det är det samma på Island. Om du öppnar ett konto då skriver du under att du inte använder det til að tvätta pengar och över 100.000 ISK då frågar dom var í från fick du pengarna.
 9. Nice Nice Och så sa en att hann körde W7 på en PIII 1Ghz med 256MB. Tycker jag är rätt bra Ska prova 32 bit på min 1.7 laptop med 512.
 10. Hej Hoppas ni kan ge mig goda råd. Har inte uppgraderat til RC ennu men ska göra det. Men det är så att. Jag har VISTA på en HDD och W7 på en annan och dualboot. När jag bootar upp från VISTA då syns D: som jag har W7 på. Men när jag bootar upp på W7 då syns inte min disk som har VISTA på. Jag pratade med en vän och det häde det samma hos honom. Kan de vara det att W7 försöker skydda VISTA ? Og en annan fråga: Om jag sätter upp W7 Rc på vista disk fresh install. Ska jag inte då få upp min d som en vanlig.
 11. Isak

  Blixt & Dunder

  Stackare Inte roligt att höra