Jump to content

kinget

Medlem
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

kinget's Achievements

(3/8)

 1. Nja nästan, problemet är att jag bara vill ha EN modul, då jag bara har en slot ledig.
 2. Hej Ta en titt på denna länken: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=393859 Jag är på jakt efter EN 2gb modul av samma. Verkar stört omöjligt. Någon som kan tänka sig att ge en hjälpande hand?
 3. Det där känner jag igen
 4. Hrrm väldigt lustigt. Samma resultat.
 5. hej! Har windows 7 professional x64 på jobbet. lade märke till att uppdateringar inte har installerats sen i september på den. då jag är domänadmin dubbelkollade jag så att jag får hämta genom proxy. vilket jag fick! snackade med vår nätverkstekniker som gav mig fritt blås mot internet utan proxy också. men lik förbannat när jag letar efter uppdateringar så säger den "windows is up to date". tankar o funderingar kring detta?
 6. Kan inte stämma, då mina Vista licenser har fungerat typ 15-20 ggr att registrera. Notera att det är samma nyckel som skrivits in varje gång.
 7. Hej! När jag pluggade på högskolan hade jag tillgång till diverse applikationer, därbland XP Pro, Vista Business, Vista Enterprise och u augusti Windows 7 Pro. Så fort Windows 7 blev tillgängligt drog jag ner licenser till både x86 och x64. Mitt konto på msdn tog slut 31a augusti. Jag har använt min x64 licens en gång. men när jag nu vill använda den igen på annan dator så vägrar microsoft godkänna nyckeln. Innan har Vista licenser godtagits utan problem! Kan någon förklara för mig varför? Såvitt jag vet så stod det inget i rubriken om att licensen endast räckte åt EN gång (förutom på XP) Jag har försökt ta kontakt med personen som administrerar msdnsidan åt JTH, men han verkar inte bry sig då jag skriver från en extern adress och inte den som mitt högskolekonto en gång var knuten till. HJÄLP!
 8. Jajjemen, installera Sp2 så släpper det.
 9. Hej alla! En liten fråga angående deployment av Windows 7. Har för närvarande SCCM 2007 R2 för att deploya Windows XP (även Vista, men används sällan) Kommer nuvarande konfiguration att fungera för att deploya Windows 7? Eller ska man vänta på kommande R3 ? Är det klokt att skapa en image(förbereda för deployment) i detta tidiga stadie? Bör man vänta till oktober då den upphör att vara RTM? Vilken version bör man välja? Har volymlicenser på Enterprise och Professional. Eller ska man börja titta på Business? Företaget har cirka 15 000 anställda (i runda svängar) Shine a light on this someone!
 10. Hej på er! En bekant har ett problem sin packardbell laptop. Efter försök av installation av Sp1 till Vista blir det endless boot. http://forums.techarena.in/vista-setup-install/914280.htm http://www.infoworld.com/t/platforms/micro...ess-reboots-550 http://support.microsoft.com/kb/949358 Har tittat på flera forum, där lösningen kan vara en systemåterställning/reparation. Reparationen funkar inte, står o tuggar i flera timmar. Systemåterställningen lyckas inte heller. Har försökt göra samma procedur fast i felsäkert läge. MEN det stora problemet är hur fasen kommer man in i felsäkert läge på en Packard Bell? Trodde verkligen att F8 var universiellt? HJÄLP
 11. Testat öppna dem på fler datorer?
 12. kinget

  Quake 4 i Vista

  XP-Mode lär inte fungera då det ses i likhet med Terminal Session, prestandamässigt alltså... Eller har jag fel? Du kanske menade compability=Windows XP Sp3 ?
 13. kinget

  Quake 4 i Vista

  Personligen har jag inte vågat installera det av en annan anledning - spelet skrämmer skiten ur mig!!
×
×
 • Create New...