Gå till innehåll

swante

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

swante's Achievements

(1/8)

  1. Antar att du vill ha ett program som INTE tar kraft av datorn Kanske kan denna länk ge lite mer info: http://www.microsoft.com/windows/antivirus.../windows-7.aspx
  2. En fråga som kanske inte hör hemma just här, men prövar ändå...nån som har Technet kanske kan svara. OM man köper sig en Technet-prenumeration....hur funkar det med licenser ? Skulle jag kunna installera en Windows 7-maskin här hemma och en på jobbet för att testa med ? Eller är det bara en enda installation som gäller ? Jag vet att dom bara är för utvärdering, men hur funkar det i detalj ?
  3. Satt och lekte lite med en 2133:a och måste säga att lägga på Vista på den processorn kändes inte som nåt geni-drag direkt. Kändes oerhört långsam, och disken jobbade ovanligt mycket hela tiden. Är väl ingen tillfällighet att HP slängde ut VIA-processorn i 2140:n... Asus EEE finns väl i ett flertal varianter med 9" skärm och även Acer Aspire One om jag inte har fel. Kör själv en Asus EEE(dock i 10"-version) och är helnöjd.
  4. Servicepack 1 finns ej till Windows 7 då Windows 7 ej finns i "färdig version" ännu. RC:n ska du kunna använda fram till 1:a juni 2010 om jag inte missminner mig.
  5. Jag hade samma fel på en dator, och höll på som sjutton med det... Till slut löste det sig genom att jag installerade Windows Search på maskinen....då funkade allt igen. Vet ej om det hjälper dig, men länken till Windows Search 4 på svenska är: http://www.microsoft.com/downloads/details...05-95b91b453284
  6. Kanske detta program kan vara nåt...? http://audacity.sourceforge.net/?lang=sv
  7. Finns en bra beskrivning på svenska om hur du gör på denna adress: http://www.svartling.org/2006/02/en-guide-...om-hur-man.html Några saker är från äldre versioner, men den funkar....jag har själv använt denna guide och det funkar kanon.
  8. Och om inte si3rra's svar funkar så kolla på följande länk: http://bitdaddys.com/Import-EML-To-Outlook.html
  9. Kontaktlistan i Windows Mail kan du också exportera. Detta alternativ finns under Arkiv > Exportera > Windows Kontakter. Där väljer du att spara den som en CSV-fil och lägger den på t.ex ett usb-minne. Därefter är det bara att importera från Arkiv-menyn och välja usb-minnets sökväg.
  10. Nu kan jag vara ute och cykla helt och hållet, men jag vet att i Outlook så ligger denna info i en fil med filändelsen .nk2 och det finns ett program som heter NK2View som man kan lattja med. Dock vet jag inte om detta är applicerbart på Windows Mail. Kanske kan testa programmet och se om det hittar nån nk2-fil dock.
  11. Jag använder själv ett enkelt freeware-program som heter Scanner. Med det ser du hårddisken som tårtbitar och ser då vart den största tårtbiten är. Det går att hitta på: http://www.steffengerlach.de/freeware/index.html
  12. Vet inte om det hjälper dig i ditt specifika problem, men på följande adress finns ett gratis och faktiskt svenskt brännarprogram som funkat bra när jag har testat det. http://cdburnerxp.se/
  13. Vet inte om det stämmer klockrent, men på följande länk på Nero's hemsida finns lite info om dxbridge.dll: http://www.nero.com/eng/support-faq.html?s...670f772fad67e95
  14. Hittade en lösning som åtminstonne stämde för mig. Det verkar som om Comodo's brandvägg har lite hyss för sig och därmed omöjliggör denna uppdatering. En lösning finns på följande länk: http://forums.comodo.com/bug_reports/firew...o-t16987.0.html Efter jag gjorde som det står, så gick uppdateringen in fint och snällt.
  15. Kan inte hur jag än försöker, få in den uppdateringen. Har prövat både via Windows Update och laddat ner den manuellt, men den vägrar installeras. Sett på nätet att fler än jag har problem med den uppdateringen, men hittar inte nån lösning... Nån som har nåt bra förslag ?
×
×
  • Skapa nytt...