Jump to content

Ingen SP2-uppdatering av vLite


Recommended Posts

Ja.... det verkar inte bli någon uppgradering som möjliggjör slipstreaming av servicepack 2 med hjälp av vLite. Jag har sett liknande uttalande i vLite forum, och när jag hittade den här artikeln på techrepublic, så tyckte jag det var dags att informera. Jag har ju tidigare fått nya versioner i god tid innan release, för att uppdatera översättningen, så jag återkommer om det ändå skulle hända något på den fronten! En guide om hur man manuellt kan integrera SP2 på sitt installationsmedium, kanske kan vara ett bra projekt för den som känner sig manad!

SP2 integration not supported Version 1.2 does not support SP2 slipstreaming and according to Dino Nuhagic, there are no plans to support SP2 integration in future releases of vLite. Dino recommends using the Reverse Integration method for slipstreaming SP2.

http://blogs.techrepublic.com.com/window-on-windows/?p=996

Link to comment
Share on other sites

Attans, har Dino Nuhagic tröttnat på nLite/vLite? Har för mig att jag har läst det. Synd, för de programmen är så förträffliga att jag saknar ord.

Jag misstänker att han har fått utstå en del påtryckningar från Microsoft! Dom får troligen en del extrajobb med folk som har användt sig av framförallt vLite på ett felaktigt sätt, och sen "inte kan förstå" varför uppdateringar m.m inte vill fungera! ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...