Fel: "Hittar inte ordningsnumret 459 i DLL-filen urlmon.dll"


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laddar...
 • Liknande innehåll

  • Av Andreas Stenhall
   Sökfunktionen som introducerades med Windows Search 4.0 i samband med Windows Vista lever kvar även i Windows 7, 8 och 8.1 och är kraftfullare än många vet. Förutom att helt enkelt börja skriva ett applikationsnamn eller namn på en fil eller dokument så går det att göra så mycket mer när det gäller att hitta information i dokument, filer eller e-postmeddelanden.
   Bakgrunden till att jag skrev ihop den här guiden är att det i ett uppdrag hos en kund kom in en beställning på införande av en ny applikation i plattformen som skulle möjliggöra sökning inuti JAR-filer. Funktionen finns dock redan i Windows men man måste aktivera indexering av innehåll i filer.
   Till guiden har jag även lagt en mängd tips om hur man kan söka snabbare och effektivare genom att välja fler termer och attribut att söka efter.
   Guide: Så söker du som ett proffs i Windows
  • Av Andreas Stenhall
   Sökfunktionen som introducerades med Windows Search 4.0 i samband med Windows Vista lever kvar även i Windows 7, 8 och 8.1 och är kraftfullare än många vet. Förutom att helt enkelt börja skriva ett applikationsnamn eller namn på en fil eller dokument så går det att göra så mycket mer när det gäller att hitta information i dokument, filer eller e-postmeddelanden.

   Till att börja med går det att söka i innehållet i många typer av dokument, exempelvis Word-filer såväl som vanliga textfiler. Man kan till och med söka i innehållet i textfiler som ligger i en zip-fil.

   Det går dessutom att aktivera indexering av filer där som standard bara namnet indexeras, exempelvis kan du aktivera det för JAR-filer (Java) eller andra typer av filer som innehåller ren text. Detta görs via Indexeringsalternativ > Avancerat > Filtyper och där välja en filtyp och sedan aktivera "Indexera egenskaper och filinnehåll".
    
   Själva sökverktyget du kan söka i är startmenyns sökfält i Windows Vista, 7 och 8/8.1 respektive sökfältet som finns i övre högra hörnet i Windows Utforskaren.

   Avancerade söktermer

   Det går också att förfina sina sökresultat genom att använda olika termer. Olyckligtvis har Microsoft översatt dessa till svenska och den enda dokumentation som finns att tillgå är på engelska. Här kommer i alla fall några exempel på hur man kan lägga till olika termer för att förfina sökningarna.

   Sök efter Word-filer (detta inkluderar både doc och docx-filer)
    
   typ:doc Sök efter en fil som innehåller filnamnet "dokument"
    
   namn:dokument Kombinera dessa för att söka efter Word-dokument som innehåller filnamnet "dokument".
    
   namn:dokument AND typ:doc Du kan också använda OR vilket i söksträngen ovan skulle innebära att du söker efter dokument som antingen innehåller "dokument" i filnamnet eller är av typen Word-dokument.

   Det finns äver fler söktermer att tillgå:
    
   senaständrad:igår senaständrad:för länge sedan senaständrad:tidigare i år senaständrad:tidigare den här månaden senaständrad:förra veckan senaständrad:tidigare den här veckan eller
    
   storlek:tom storlek:mycket liten storlek:liten storlek:mellan storlek:stor storlek:mycket stor storlek:gigantisk Sök i e-post och dokument där Andreas Stenhall är författaren av dokumentet eller har skickat e-postmeddelandet:
   författare:andreas stenhall harbilagor:ja AND från:andreas stenhall AND textsträng  
   Sammanfattning
    
   Sökfunktionen i Windows är riktigt kraftfull, använd ovanstående information för att snabbare och enklare hitta det du söker.
  • Av spexat
   Hej vänner!
    
   Jag har fått problem med windows vista explorer,
    
   jag får upp ett meddelande och det går absolut inte ta bort det har försökt och googlat en del.
    
   tänkte kolla efter tips och råd här istället.
    
   jag har explorer 9 och försökt uppdatera till senaste.
    
   men det går inte ens starta explorer och får upp ett ja och enj meddelande, sedan dyker det upp ett medelande som står appcrash.
    
   tack för snabbt svar .
    
    
   Jag behöver också tips på ett program som håller min dator fräsch och snabb finns en som heter clean my mac , finns det något liknande för PC ?
    
    
  • Av MelancholicCandy
   Det här felmeddelandet kommer upp när jag försöker installera ett spel, jag håller på att bli tokig!
   Jag har försökt med att t.ex uppdatera service pack 1 och det funkar som det ska enligt windows update, så jag antar att det inte hjälper...
    
   Help me?
  • Av Henke-W7
   Hej!
    
   Jag har... tröttnat på min dator lite. Jag köpte den i våras och monterade den själv.
    
   Jag har försökt köra genomgående Corsair och ASUS på olika grejer, det är iaf i stort en:
    
   i5-3750
   16GB Ram
   GF 660
   128G SSD
   1TB SATA
    
   Jag körde till en början W7 som jag inte hade några större problem med, men den licensen hörde till en av mina laptops och jag orkar inte vara pirat längre när det gäller OS och jag hade köpt en uppgraderingslicens till W7 --> W8. Jag slängde då in W8 och sen dess har den alltid betett sig lite jävligt.
    
   BSOD väldigt tätt, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, jag strävar att skicka in dessa felrapporter till MS, men vafan hjälper det. I mitt naiva förtret hoppas jag att någon nånstans lyckas se vad som måste fixas i nån WU patch, men icke. Tillslut började jag gräva lite i det hela och fifflade med värden i BIOS. Slutade med att windows inte kunde starta utan det blev BSOD när inloggningsrutan kom, varje gång.
    
   Jag ändrade då till "Optimal settings, eller om det var "minst krävande settings möjligt". Då blev datorn som den var tidigare, men med spontana BSOD.
    
   Nu under höst/vinter tycker jag att den har hållt sig hyfsat, men nu efter jag tänkte att 8.1 "ska ju vara bra" så slängde jag in det och WHEA är nu tillbaks.
    
   Under tiden jag testade lite olika grejer i BIOS så körde jag lite enkla varianter av stresstest, använde ett RAM åt gången, körde några memtest (inte 24h testen), körde nån 3D mark för att skicka på grafikkortet lite jobb för att se om det hade med GPUn att göra, men nej. Jag har inte lyckats identifiera ngt mönster så jag har väl tre saker kvar att testa (2 som jag inte riktigt har möjlighet att göra)
    
   1. PSU
   2. Mobo
   3. Operativsystemet
    
   1. PSU: CORSAIR GS 700W GAMING SERIES PSU 2013 EDT
   2. MOBO: ASUS P8Z77-V LK Z77 S-1155 ATX IVY 
   3. Well , W8 --> W8.1
    
   Jag behöver lite råd och tips på hur jag kan felsöka, jag vet hur jag byter mobo och psu och testar det, men det är inte aktuellt just nu utan det är OS-biten jag är med intresserad över. Kan jag på ngt sätt dissekera ev felrapporter och få info därifrån?
    
   Generella tips överlag tar jag gärna emot, även frågor.
    
   Detta kanske passar bättre att fråga om på Sweclockers, men jag är fortfarande mer inne på OS spåret som sagt och jag tror jag kan få bättre hjälp är gällande det.
   Peace out!
  • Av eklov
   Jag har uppdaterat till IE10 och nu får jag ofta en ruta i mitten att IE10 har slutat att fungera och två val: Stänga eller felsöka. Om jag klickar (stänger) bort rutan kommer en lång ruta upp nederst med texten:
   Ett problem med webbsidan fick Internet Explorer att stänga och öppna fliken igen.
   Efter det går det bra!
   ????