Gå till innehåll

Reklam popup stoppare till Samsung Galaxy TAB 3


Cacke

Recommended Posts

Just på Galaxy Tab 3 vet jag inte, men Samsung i allmänhet är ganska lätta att roota. Du blir av med garantin om du triggar räkneverket på recoveryn. Har du ingen garanti kvar så har du en del bra info här: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525630

 

OBS det gäller 8" versionen.

 

Men det räcker inte där... efter root så måste du hitta en adblocker för rootade plattor, men det finns en del att hitta överallt.

 

Bestämmer du dig för att gå vidare så kan jag hjälpa dig med lite mer detaljer. Men det finns en del att läsa... du måste vara 100% säker på vad du gör och kunna följa instruktioner på engelska. Har du bara lite kyliga nerver så går det ganska bra. Har gjort det såååå många gånger och aldrig misslyckats.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Av egen erfarenhet... det finns INGA adblock-appar som fungerar riktigt bra på en orootad telefon. I bästa fall blockerar man en typ men appen själv släpper igenom något helt annat. Detta är vida känt! Det finns bara ett sätt att slippa reklam till 99% och det är genom att installera till systemet och det går bara via root. Fördelen då är att även appar som har små banners i sig (gratisapparna) blir blockerade. Naturligtvis blockeras reklam och "annonser" även i telefonens webbläsare.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Är Apple bättre än PC och Android? Så less på strulet, reklamen i android ??? Ska köpa nytt Bärbar dator PC eller Apples Platta!

Hur får du reklam? Om man använder gratisappar så får man reklam på "köpet", är man nöjd med appen och köper betalvarianten så slipper man reklamen som poppar upp i den köpta appen. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...