Recommended Posts

Jag undrar om någon kan hjälpa....

Har PC med Windows och Outlook. Har Iphone 7, och Icloud för Windows installerat på PC´n

Synkning mellan Icloud och Outlook har fungerat perfekt, genom den extra kalender som Icloud för Windows lägger upp i mitt Outlook

 

Men nu fungerar det inte längre

Någon som kan guida mig i denna djungel av inställningar och kopplingar

 

mvh

 

magnus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

 • Similar Content

  • By Ängegärd
   HEjSann & hallå!!!
   Finns det något sätt att i Outlook ordna det så att man kan ha en gemensam inkorg om man har flera mail konton?
  • By BertL
   Har ett problem med avsändaradressen i Outlook i Microsoft Office Professional Plus 2010 (32-bitars Office). Hur jag än gör sänds alla mina epostmeddelanden från en avsändaradress som dels är en annan än den jag angivit som standard. Denna tillhör ett Exchangekonto, medan övriga konton är IMPA/SMTP. Jag vill inte alls ha mina epostmeddelanden där. Finns det något jag kan göra?
  • By BertL
   Har råkat ut för överföringen av webhotell från City Network till Loopia, vilken blivit en katastrof av stora mått för e-posten. Loopia skyller (naturligtvis) på Outlook i min dator och på att jag använt POP, som påstås vara urmodigt. De rekommenderade mig att byta till IMAP. (Det tycker också att det är otroligt konstigt att all min korrespondens, även från lång tid tillbaka, är viktig och såldes behöver sparas. För mig som lever i en sådan verklighet är det otroligt okunnigt att tycka så!) När jag nu gjort det sitter jag med ett tiotal olika separata emailkonton som vart och ett har sin mycket enkla mappstruktur, med inkorg, skräpkorg, skickat osv. Det blir naturligtvis fullständigt omöjligt att hantera. Hur får jag samtliga konton att ansluta till den äldre mycket omfattande ämnesbaserade mappstruktur som jag tidigare använt? 
   Jag använder en Dell Precison med ett relativt nytt Windows och Outlook 2010. 
  • By hejsanhejsan
   Efter den senaste uppdateringen öppnar sig inte Microsoft Edge, Outlook eller fotovisaren.
   Jag har kört sfc/scannow men där får jag svaret att det är problemfritt.

   Kan man ladda ner någonstans Edge? 
  • By BertL
   Har råkat ut för ett märkligt problem. Det började med att synkroniseringen av kalender, påminnelser, anteckningar och kontakter mellan Outlook (Microsoft Office Standard 2010) i datorn (Dell Precision, Windows 7) och iPhone 6+ samt iPad Air slutade fungera. Jag anslöt då till iCloud och fick en fungerande synkronisering. Sedan fungerade det inte. Har nu möjligen spårat problemet till Outlooks hantering av datafilen.
    
   Det är nämligen så att iCloudkalendern på nätet och kalendrarna i iPhone och iPad fungerar som de skall relativt varandra. Däremot får de inte del av uppdateringar som jag skriver in i Outlookkalendern på datorn. 
    
   Man skall inte ha iCloud som standarddatafil och om man har det skall man enligt Apples supportsidor byta till en annan fil. Nu har emellertid någonting märkligt inträffat.
    
   Outlookfilen är markerad med en bock som standdarddatafil. Det är också i den som all information verkar finnas lagrad. En iCloudfil verkar emellertid av flera skäl ändå fungera som standarddatafil:
   1. Den filen står överst i listan.
   2. Den kan inte anges som standarddatafilen - tydligen därför att den redan är det. Knappen för att ange en fil som standarddatafil bleknar när den aktuella filen markeras.
   3. Den Outlookfil som är förbockad som standarddatafil kan anges som standarddatafil. Det ändrar dock inte på någonting.
   4. All kalenderinformation finns i en kalender som heter "Kalender - iCloud".
   5. Alla kontakter finns i en mapp som heter "Kontakter - iCloud". 
    
   Som sagt går det inte att ändra på det förhållandet att en iClouddatafil i praktiken fungerar som standarddatafil, fastän informationen verkar lagras i rätt fil. Om jag tar bort filen skapas det bara en ny. Kanske skall det rentav vara så här och det är något annat som är fel? Men jag har ännu inte lyckats få synkroniseringen att fungera.
    
   TIll saken hör kanske att det finns en annan Outlookidentitet på datorn som är kopplad till exchange och således uppdateras från Internet när den öppnas. Det finns också en gammal Outlookidentitet som inte längre används. 
    
   Några idéer om hur jag kan söka vidare?
  • By HighlanderTess
   Bifogar en bild på hur det ser ut när jag startar Outlook. Först ser det ut att ladda, men efter 10 sekunder står det "Svarar inte". Jag har testat att installera om programmet flera gånger, jag har kört reparationsverktyg, jag har låtit det stå många gånger och som längst stod programmet i en timme utan att "Svarar inte" ändrades. Frustrerande... Vad kan jag göra mer?