tobias84

Medlem
 • Innehållsantal

  223
 • Gick med

 • Besökte senast

Om tobias84

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  tobias_nybro@hotmail.com

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Sverige
 1. Turbo är av. Men ser fortfarande konstiga färger och grafik.
 2. Bara hos mig som grafik och färger i opera är helt konstiga? en av anledningar till jag inte kör opera rätt så det är snabbt..
 3. allt som sagt här håller jag med om. Att röststyrning skulle funka på svenska windows 7, mindre irriterande UAC, färre omsarter.
 4. Hej. Jag har två mappar med kontakter i outlook, Kontakter och mobilkontakter. Men hur sjutton får jag in dom i adressboken i outlook, när jag ska skicka ett mail till någon via nytt mail på arkiv menyn så dyker ju nytt meddelande upp, men trycker jag på "Till" knappen så kan jag inte välja kontakter. ser ut som på följande bild. och som synes på andra bilden kan jag inte klicka i bocken "Visa den mapp som outlook adressbok" /Tobias har även ominstallerat outlook men samma sak endå..
 5. Jag har ett microsoft wireless entertainment 7000 desktopsom går på bluetooth. det ville inte funka ordetligt i min gamla xp dator men skulle testa i min vista dator nu. Jag kopplar in dongeln och microsoft connection wizard startar, men den hittar inte någon enhet. går jag in under bluetooth enheter i kontrollpanelen ser inte datorn usb dongeln som är inkopplad men microsoft connection wizard upptäcker att bluetooth enhet är inkopplad och hittar ingen enhet i enhetshanteraren. Vilket är väldigt mysko. testade med en annan bluetooth adapter och datorn ser inte den heller, fast kanske beror p
 6. har samma problem jag, i registret står det engelska mappnamn. i start menyn har jag spel och bilder på svenska dom andra mapparna har engelska namn, har kollat desktop.ini filerna så dom heter som det är postat här i tråden, men i desktop.ini filerna ni postat står det ju engelska mappnamn. Vet inte hur det uppkom så, har inte varit så från början.
 7. Har prövat med en hel drös av dom, samma resultat.
 8. Det är precis så jag gjort med då får jag upp det meddelandet jag skrev i mitt förra inlägg.
 9. Hej, har någon en lösning på hur man lägger till google.se som standard sök i IE till vista. lyckas inte med ded. Står bara "Det gick inte att installera den här sökleverantören. Ett problem uppstod med söklevernatörens information." Försökt googla utan resultat, vill inte har google.uk som sök..
 10. crysis kan du köra i 1680x1050 men bf2 har bara 1280x1024 som max om jag minns rätt, du får kolla i spelet vad max ligger på där. men crysis funkar.
 11. Hej. du kan bla. använda camtasia studio eller snagit, bra program men kostar pengar efter en tids prövande.
 12. Samt energialternativ tycker jag är svårt att hitta också.
 13. silverlight är microsofts svar på flash från adobe.. inte java.