Gå till innehåll

sepe2

Medlem
  • Innehållsantal

    54
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av sepe2

  1. sepe2

    Rutmönster

    Du kan t.ex ladda ner "Classicshell". Då försvinner alla rutorna och datorn ser ut som Windows 8.1.
  2. Har läst nånstans att om man gör en clean install så måste man betala för W10 senare. Men om man uppgraderar bara så är det gratis för alltid!
  3. Skaffa er Firefox och dom tilläggen som ni vill ha!
  4. Med Samsung Galaxy S funkar det nästan automatiskt.
  5. 35 sec är helt normalt! Särskilt om man har massor av saker/program/filer etc. etc. i datorn.
  6. Javisst kan man avaktivera WMP. Jag använder Real Player Plus för all video och audio.
  7. "Skrivet av Andreas Stenhall Fredag 02 april 2010 14:14 Mysteriet med försvunna genvägar i Windows 7 Genväg Har du varit med om att genvägar, visserligen brutna och icke fungerande sådana, försvinner från skrivbordet i Windows 7? Detta beror på en schemalagd uppgift som med jämna mellanrum körs och rensar bort trasiga genvägar. När den hittar fler än fyra trasiga genvägar tar Windows automatiskt bort alla dessa, som i ett led att underlätta vår vardag med Windows 7. De skript som körs med jämna mellanrum ligger i %windir%\Diagnostics\Scheduled\Maintenance och där finns också skriptet som rensar bort genvägarna, vid namn TS_BrokenShortcuts.ps1, som är ett PowerShell-skript som alltså körs en gång per vecka." ***Hej ANDREAS! Hur kan vi stoppa den här arroganta störande irriterande "tjänsten"? Var snäll förklara i detaljer! Tack!
  8. Därför att den rutan är helt onödig när det finns bättre alternativ!
  9. Och så dåligt flyt har Voddler efter uppgraderingen... Fungerade mjukt och fint förut...
  10. Voddler har varit so stupid programm förut. Hoppas det blir bättre när man kan styra med musen.
  11. sepe2

    Dagens bild!

    Något fel på en tidig promenad på Djurgården i Stockholm...?
  12. Jag har Nokia 5800 och den fungerar superb. Nokia PC-suite fungerar inte helt tillfredställande med W7-32. Mitt råd till dig är att du uppdaterar telefonens mjukvara från Nokia med "Nokia updater" vilket du installerar till datorn först och kopplar in telefonen med USB-kabeln när programmet säger till. Om detta inte fungerar, försök att uppdatera direkt till telefonen då. Slå *¤0000¤ och välj sedan "Sök uppdateringar" eller nåt liknande. Du har väl mobilsurf i mobilen? Jag uppdaterade så min gamla Nokia 5320 för två veckor sedan och uppdateringen som kom direkt via internet automatiskt och installerades in i telefonen var på ca. 5 MB.
  13. sepe2

    Akut behov

    "iGoogle historik" går tillbaka i tiden flera månader. Hoppas ni är så förnuftiga att ni sökte då, och alltid, med Google...
  14. Jag har lyssnat på webradio tio år och det har alltid fungerat perfekt. Så här fungerar det fint: -Installera Real Player 11 (gratisversionen) från real.com -I Menu klicka på Preferences, sedan på Media Types, sedan markera Make Real Player my Universal Media Player, och sist klicka på OK. -Stäng Real Player. -Gå till vTuner.com och välj Sweden. -Klicka på Play för den stationen du vill lyssna på och njut!
  15. Gmail notifier för Firefox fungerar.
  16. Format Factory är också superbra för många saker!
  17. Fina bilder ja, men jag tycker att egna fotos är alltid dom bästa bakgrundsbilderna! Mera känsla så, och minnen... En bild på en älskling (sambon, katten, etc...) känns i hjärtat varje gång man ser skrivbordet...
  18. Inga problem med SWEDBANK.
  19. Många bra låtar gebe! Jag är 60 och gillar likadana nostalgiska låtar. Det minns många härliga minnen i gamla godingar! Det finns en station på nätet som heter "Gamla godingar". Dom spelar vår musik. Rekommenderas. sepe2
  20. Då jag är en 60-årig gammal "gubbe", är det väldigt intressant att se, att vi lyssnar på helt annorlunda musik! På era listor har jag hittat endast ca. TIO låtar som är även mina favoriter! Under hela mitt liv har jag lyssnat på pop, country och latinamerikanskt. Plus mycket annat. Nu undrar jag IGEN hur har ni "ungdomarna" missat all den härliga musiken, som har funnits och finns i världen. Och den musiken finns i Spotify. Utan att vara dum i huvudet (jag är akademiker) eller åderförkalkad i hjärnan, måste jag IGEN erkänna, och avslöja, att jag mår bara illa om jag tvingas lyssna på likadan musik som ni ungdomarna lyssnar... Jag snackar inte skit om er, det är bara så. När jag var ung, då gillade inte mina föräldrar min favoritmusik då! Beatles, Elvis etc. var skitoväsen för dom. Så är det kanske alltid mellan generationerna... Det som är musik för någon är oväsen för en annan... ***Spotify är det bästa som hänt i musikvägen på internet! Jag har ca. 100 spellistor, vilka jag kopierat till min extra hårddisk och till min Nokia 5800 telefon. Det går bra att spela in med Replay Music 3 och sedan ändra formatet/kvaliteten med Format Factory. Tack för Spotify har jag nu all min favoritmusik i min telefon. 6 GB med 64 KB/s och har nästan 2 GB kvar på minneskortet. Tack för ordet! Fortsätt gärna med era listor! Jag ville bara säga några ord... Tack!
  21. Jag har SCART mellan alla apparaterna. En anslutning för USB-minne finns, men använder inte den. För pengar finns det nog allt vad man vill ha!
  22. Jag har DVD-spelare med hårddisk och inspelningen fungerar perfekt. Sedan kan jag bränna saker till DVD-skivan om jag vill. I DVD-spelaren naturligtvist!!! Enkelt!!! Varför krångla till det med datorn...
×
×
  • Skapa nytt...