Gå till innehåll

winnarburken

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Om winnarburken

  • Födelsedag 1994-12-11

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://windows8mobil.blogspot.se

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

winnarburken's Achievements

(1/8)

  1. winnarburken

    UbuntuOne

    Nja, Microsoft är företaget bakom Windows. Ubuntu är inget företag. Canoncial ligger bakom det. Det är bra med open source, men du kanske tänkte på det jag skrev på min blogg.
  2. Folk orkar inte ta sig ut till butikerna längre för att handla till så mycket högre priser. Antingen får man ha riktigt billiga priser som kan konkurera med nätbutikerna eller så får man ge upp. Folk behöver inte små elektronikaffärer längre, vi behöver ett stort utbud på plats.
  3. Du kan formatera ALLT på hårddisken såvida Operativsystemet inte tar över BIOS
  4. Låter som att explorer inte hanterar de uppkopplingar som krävs i arrayobjekt, utan ett enskilt sådant. Tveksamt om de kommer fixa detta så här sent i utvecklingsprocessen, men jag brukar å andra sidan ofta bli positivt överraskad av MS.
  5. Har ni förslag på hur man kan förbättra gränssnittet så kan ni skriva ner dem här http://gimp-brainstorm.blogspot.se/
  6. Det verkar som att hårddisken är fysiskt skadad. Bara att byta. Du kan komma över en begagnad HD på 80GB för en 20-lapp.
  7. winnarburken

    UbuntuOne

    Det är en molntjänst. Molnet är en ny trend som ska skrota den lokala serverlösningen. De kanske borde byta namn på denna produkt så att den inte förväxlas med operativsystemet Ubuntu.
  8. Ja, den har ett betydligt högre underhåll. De gamla openoffice programmerarna har i stort sett gått över till LibreOffice.
  9. Folk uppgraderar gärna sina CPUer och slänger sina gamla, så jag rekommenderar dig att försöka hitta någon inte gammal CPU(celeron kanske) och installera i din burk.
  10. Det är bra att MS ger kunderna detta alternativ, men jag tror inte att detta behöver ha någon nedsättande effekt för operativsystemet i sig. Det tar ett tag innan leverantörer anpassar sin firmware till de nya funktionerna och då ska det fungera betydligt bättre. Samma sak med WIn7, det blir bara bättre med tiden iom att program och firmware anpassas.
  11. Titta också i denna tråd på cnet http://forums.cnet.com/7723-6618_102-213095/windows-98-firewall-suggestions/
  12. Samma här, vet inte om det är hårddisken som strular. Har precis bytt hårddisk efter att den första pajade. Nu har jag polarns välfungerande men begagnade FUJITSU MJA 2320B
×
×
  • Skapa nytt...