Opptokoppter

Medlem
 • Innehållsantal

  1 529
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  9

7 följare

Om Opptokoppter

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Inte valt

Senaste besökare till profilen

19 523 profilvisningar
 1. Det är sant, ibland kan det vara bättre att vänta och avakta lite. Edit: Tills dem hinner få ordning på allt sånt som inte funkar.
 2. Jag brukar ställa in dem sakerna som ljusstyrkan på skärmens egen inställnings panel. Om man vill man göra det krångligare för sig så kan man använda funktionen DDC/CI som finns på en del skärmar. Står för: Display Data Channel - Command Interface Innebär att man kan kommunicera med skärmen via datorn istället, som med hjälp av ett litet program. Brukar finnas och ladda ned kostnadsfritt från supporten hos tillverkaren. Själv inte brytt mig om och uppgradera, klamrat mig fast på min 64 bitars version av Windows 7 Ultimate och kommer troligen fortsätta göra så sålänge det är möjligt. Det blir väl en övergång så småningom när det blir dags för annat moderkort och processor som kräver lite nyare operativsystem. Men tills dess så tycker jag inte det finns något egentligt behov av att byta ut något som faktiskt fungerar. Tycker Windows 7 fungerar alldeles utmärkt till vad jag själv använder det till i stort sett dagligen.
 3. Säkerhetsföretaget Comodo i blåsväder med webbläsaren Chromodo. Google varnar http://news.thewindowsclub.com/chromodo-web-browser-anything-secure-says-google-81951/ https://code.google.com/p/google-security-research/issues/detail?id=704
 4. Vart & blitt ompysslad hos tandläkarn, skönt & vila mellan varven:)

 5. Finns inget & säga, texten talar för sig själv. Inte ens en smajlis

 6. Finns inget & säga, texten talar för sig själv

 7. Vilken befrielse, vad skönt, så gott. En digital albyl har landat https://www.libreoffice.org/
 8. Lycklig WOW upplevelse..bytte torkarblad på bilen..blev genast mer utåtriktad, kunde äntligen se med helt nya ögon..nästan som en ny bil:) Tänk va små saker kan göra underverk ibland:)

 9. Då laddar vi om för ny månad...

 10. Finns här några Skyttar? Är sj'lv inte skytt:)