Gå till innehåll

Dwarf

Medlem
  • Innehållsantal

    79
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Dwarf

  • Födelsedag 1970-04-29

Kontaktmetoder

  • MSN
    amidwarf@live.se
  • ICQ
    447527426

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Urskogen i Dalsland
  • Intressen
    Datorer,kaffe,whisky.

Dwarf's Achievements

(2/8)

  1. Du kan prova att köra fixen cdgone som ändrar i registret för cd enheten. Läs mer på länken. Har haft liknande problem på kunders datorer och detta har funkat. Funkar inte detta så är den nog trasig. http://forums.techguy.org/hardware/579383-solved-my-dvd-rom-doesnt.html
  2. Ladda hem ATF cleaner och se om den kan ge dig mer plats. http://majorgeeks.com/ATF_Cleaner_d4949.html Annars kan man ta bort alla uppdaterings filer som sparas på datorn, om man nu inte tänkt avinstallera några uppdateringar. Gå till c:/windows Öppna verktygsfliken/mappalternativ. Välj visnings fliken markera visa dolda filer och mappar. tryck ok. Nu ska du i windows mappen se en massa mappar med blå text som börjar med $nt... Dessa kan du ta bort om du inte vill avinstallera några uppdateringar för windows xp.
  3. För det mesta så följde det med ett recovery program som man kan använda för att bränna ut sina skivor med i windows, men det är inte alltid så tyvärr. Troligtvis kan du när du startar datorn trycka på F10 eller F11 för att komma åt recovery delen och installera om allt med. Vad är det för modell på datorn?
  4. Ja tyvärr är det så i slit och släng samhället. Va en miljövän återanvänd din gamla licens.
  5. Eller så har man haft någon som installerat om datorn med en piratkopia. Händer rätt ofta att jag får in datorer som en "dator expert" har installerat om med en pirat version istället för med orginalet som följde med datorn.
  6. Om datorn bara var ett par månader så skulle det ha gått på garantin. En behöver inte säga att en har dunkat till datorn. Har någon felsökt den gamla hårddisken och sagt att den är trasig eller vad händer när du startar upp med den i?
  7. Har du provat att ansluta på nytt till det trådlösa nätverket och angett lösenordet för nätverket igen?
  8. Själv kör jag med WIn 7 64 bitars och har inga problem med spel alls. Vad har du för Dator, Bärbar eller stationär? Hur mycket minne har du? Vilken cpu sitter det i och vad har du för grafikkort?
  9. Inget nätverkskort där inte. Köp en extern låda för ide hårddisk som dom föreslog och sätt i den gamla hårddisken i där.
  10. Tror mer att du råkat ut för virus eller dylikt. 0xC000021A: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED (Click to consult the online Win XP Resource Kit article, or see Windows 2000 Professional Resource Kit, p. 1561.) This occurs when Windows switches into kernel mode and a user-mode subsystem, such as Winlogon or the Client Server Runtime Subsystem (CSRSS), is compromised. Security can no longer be guaranteed. Because Win XP cant run without Winlogon or CSRSS, this is one of the few situations where the failure of a user-mode service can cause the system to stop responding. This Stop message also can occur as a result of malware infestation or when the computer is restarted after a system administrator has modified permissions so that the SYSTEM account no longer has adequate permissions to access system files and folders.
  11. Kan vara värt att testa att sätta den i den nedre pcie platsen, om du inte redan testat detta. Funkar inte det så är det nog så att ditt moderkort klarar inte av det nya kortet. Haft det strulet med andra äldre 939 moderkort och nvidia chip. Bara om man sätter i ati kort men funkar bra med nvidia kort.
  12. Den processorn passar inte på dit moderkort. Den klarar Socket AM2, Athlon 64/X2 (maximum 6000+) Så du ska leta efter en am2 cpu. Den har inte stöd för att köra am3 cpu alls.
  13. Det är inte försent att skapa dom. Bara att köra igång och tillverka skivorna du behöver.
  14. Kör en diskkontroll det första du gör och det ska vara en fullständig. Så ska du se att den fungerar bättre.
  15. Ska du ut på nätet så in med antivirus före uppdateringar. Jag skulle kört. Os Drivrutiner. Antivirus sen ut på nätet inte före jag har ett antivirus.
×
×
  • Skapa nytt...