fogerty4evr

Medlem
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

About fogerty4evr

 • Birthday 05/01/1966

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Motala

fogerty4evr's Achievements

(3/8)

 1. Jag fick engelskt tangentbord i Opera när jag provade senaste alfan.
 2. Du sprider osanningar. Svt hittar inte på vilka som ska betala. Det är Radiotjänst som sköter det. Du behöver inte betala tv-avgift bara för att du har dator o internet: Om din dator har ett tv-kort räknas det som en tv-mottagare och då ska du betala radio- och tv-avgift. Har din dator inget tv-kort och du bara tittar på de tv-program/tv-klipp som finns på webben, behöver du inte betala radio- och tv-avgift.
 3. Sen gör det ju inget om det tar lång tid. Man behöver ju inte sitta kvar o vänta
 4. Det beror på hur du stänger av den med knappen. Håller du den inne i flera sekunder tills den stannar så är det inte alls bra. Trycker du in den o sen släpper direkt så ska det inte vara någon fara. Då bör den göra en långsam avstängning. Dvs, inte bli snabbare än när du stänger av den via startmenyn. När jag stänger av mina datorer så använder jag alltid powerknappen. Jag antar att alla någorlunda moderna datorer har en mjukavstängningsfunktion på powerknappen. I Energialternativ på kontrollpanelen(win 7) kan du ställa in vad du vill att startknappen ska göra när du trycker in den.
 5. I väldigt många gamla laptops funkar inte Sjuan så bra. Ibland går det inte ens att installera Sjuan. Xp är ofta det enda alternativet! Sitter det inget litet klistermärke med licensnummer på din dator. Gör det det så är det inga problem att installera en laglig Xp.
 6. Det närmaste jag har hittat e detta: http://www.misco.se/product/product.aspx?P_ItemId=657682&SL_SectionID=39818#itab.657682.2 Borde välan duga
 7. Funkar felfritt hos mig. Även Sl:s reseplanerare funkar felfritt. Är din burk lite vinglig?
 8. Plextor brukar ju vara bland det bästa. http://www.webhallen.com/hardvara/105976-plextor_intern_sata_dvdrw_24x_px-880sa-svart
 9. fogerty4evr

  Spotify

  Att inte tillåta inkommande anslutningar är inte en bra ide. Spotify bygger på fildelning. Att bara ta och inte dela med sig är snålt o egoistiskt! Bättre att sluta använda Spotify i så fall!
 10. Jag ser det bara som positivt om folk använder något annat än Pyttemjuks produkter. Uppmuntra de som vill ha något annat istället!