Jump to content

Internet Explorer 8


nasarf
 Share

Recommended Posts

Hej,

På exempelvis www.aftonbladet.se och www.expressen.se samt div andra sidor har jag problem med att se youtube klipp som ligger på sidan, det visas bara en tom ruta med en vit ram runt och ett slags märke i övra vänstra hörnet.

Har provat att återställa Internet Explorer, att installera om både Flash player från adobe och installerat om Java från deras hemsida. Vad kan det vara som spökar?

När jag laddade hem Mozilla Firefox, för att testa om det fungerade i den webläsaren så fungerade detta utan problem. Kan tänka mig att någon inte läses in i Internet Explorer men vad?

Link to comment
Share on other sites

Använde du Adobes avinstallerare innan du installerade om? Prova det annars... starta om datorn efter avinstallation.

http://kb2.adobe.com...1/tn_14157.html

Har provat det där två gånger, ett i felsäkert läge och ett under administratörs kontot, blir inte bättre men jag ser ju loggan för flash-filmen iaf på adobe när installationen är klar samt på vissa andra sidor....

Link to comment
Share on other sites

Shockwave är en anan typ bara... även från adobe.

Ska prova detta! Återkommer om det inte fungerar.

Fungerar alldeles utmärkt. Har aldrig använt, vad jag vet, shockwave flash förut, men ändå har det fungerar.

Tusen tack för all supp.

Edited by nasarf
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...